13.03.2016

Tocanita cu telina si pui



O tocanita plina de savoare.


loading...

       Ingrediente:
  • carne de pui(am folosit 2 pulpe si 1/2 piept)
  • o radacina de telina(cca 600 g)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei gras rosu si verde(cate 1/2 bucata)

  • o lingura pasta de ardei
  • oregano
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • o lingura faina
  • patrunjel verde









Mod de preparare:
Spalam si portionam carnea de pui. Punem uleiul la incins intr-o cratita si rumenim usor carnea.
O scoatem si in acelasi ulei calim ceapa tocata marunt. Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica, apoi ardeiul gras. Le lasam la calit 2-3 minute apoi adaugam telina curatata spalata si taiata cubulete potrivit de mari.
Continuam calirea legumelor pana acestea se inmoaie putin apoi punem carnea de pui si turnam apa (supa) cat sa acopere legumele.





Lasam sa fiarba sub capac la foc mic aproximativ 30-35 de minute. 
Spre final adaugam pasta de ardei si condimentam dupa gust cu oregano,boia sare si piper.
Diluam faina cu putina apa, o amestecam in tocanita si mai lasam sa dea cateva clocote.
La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat. 
Sa va fie de folos!
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente