06.11.2017

Tocanita de ceapa si pui de curte


Usor de preparat si extrem de delicioasa...ca la MAMA acasa!
     
loading...
       Ingrediente:
  • un puisor de curte
  • 1 ½ kg ceapa
  • 250-300 ml supa (apa)
  • 2 linguri pasta de ardei (se pot inlocui cu pasta de tomate)

  • 3-4 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar





Aici gasiti reteta de TOCANITA CU LEGUME SI PUI

Aici gasiti reteta de TOCANITA DE CARTOFI,MORCOVI SI PUI


Mod de preparare:
Parlim, portionam si spalam bine puiul. Il lasam la scurs .
Incingem uleiul intr-o cratita si punem la prajit bucatile de pui .
Cand sunt rumene pe ambele parti le scoatem si in uleiul ramas adaugam cepa taiata solzisori mai mari.
O calim pana se inmoaie apoi punem din nou bucatile de pui in cratita.




Adaugam supa (apa) si fierbem la foc mic pana ceapa si puiul sunt bine patrunse.
Spre sfarsit adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper dupa gust.
Cand tocanita este gata adaugam marar tocat.
Sa va fie de folos!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasiti si alte retete cu preparate ca la Mama acasa.











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente