06.11.2017

Tocanita de ceapa si pui de curte

Usor de preparat si extrem de delicioasa...ca la MAMA acasa! Cu muraturi si o mamaliguta calda..iti lingi degetele!

Daca probati reteta mea de Tocanita de ceapa si pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
     
loading...
       Ingrediente:
  • un puisor de curte
  • 1 ½ kg ceapa
  • 250-300 ml supa (apa)
  • 2 linguri pasta de ardei (se pot inlocui cu pasta de tomate)
  • 3-4 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar






Aici gasiti reteta TOCANITEI CU LEGUME SI PUI.


Aici gasiti reteta TOCANITEI DE CARTOFI, MORCOVI SI PUI.




Mod de preparare:
Parlim, portionam si spalam bine puiul. Il lasam la scurs .
Incingem uleiul intr-o cratita si punem la prajit bucatile de pui.
Cand sunt rumene pe ambele parti le scoatem si in uleiul ramas adaugam cepa taiata solzisori mai mari.
O calim pana se inmoaie si devine sticloasa, apoi punem din nou bucatile de pui in cratita.
Adaugam aproximativ 250 ml de supa (apa) si lasam sa fiarba la foc mic9acoperim partial cratita cu capac) pana ceapa si puiul sunt bine patrunse.
Spre sfarsit adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper, toate dupa gust.
Cand tocanita este gata adaugam marar tocat. Facem si-o mamaliguta moale si servim tocanita cu mare pofta.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete MANCARURI CARNE/PESTE.











loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente