03.03.2016

Pulpe de pui cu fasole verde, la pungă



















O reteta simpla, foarte usor de preparat, delicioasa si sanatoasa.

Ingrediente:

3 pulpe de pui
600 g fasole verde
o cutie rosii in bulion
o ceapa
4-5 catei de usturoi
boia de ardei
piper
sare
marar si patrunjel(eu am folosit congelat)
o punga pentru cuptor

Mod de preparare:

Parlim,curatam si spalam pulpele.Le taiem in jumatati.
Curatam si spalam ceapa si usturoiul si le tocam marunt.
Fasolea o spalam si o rupem in jumatati.
Intr-un castron incapator punem toate ingredientele si le amestecam bine.
Le introducem in punga pentru cuptor.
Inchidem punga si  facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.
Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit , pentru aproximativ o ora.Sa va fie de folos!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente