03.03.2016

Pulpe de pui cu fasole verde, la pungă



O reteta simpla, foarte usor de preparat, delicioasa si sanatoasa.

loading...
       Ingrediente:
  • 3 pulpe de pui
  • 600 g fasole verde
  • o cutie rosii in bulion
  • o ceapa

  • 4-5 catei de usturoi
  • boia 
  • piper
  • sare
  • Cateva fire de marar si patrunjel
  • o punga pentru cuptor




Mod de preparare:
Parlim,curatam si spalam pulpele.Le taiem in jumatati.
Curatam ceapa si usturoiul, le spalam apoi le tocam marunt.
Curatam fasolea de capete, o spalam si daca este mai mare o rupem in doua.Intr-un castron incapator punem toate ingredientele si le amestecam bine.




Le introducem in punga pentru cuptor.
Inchidem punga si facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.
Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit  pentru aproximativ o ora.Este delicios!
Mai jos am atasat cateva fotogradfii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente