21.09.2017

Pui intreg la punga

Pentru o masa delicioasa in famile va recomand cu drag acest pui rumen, fraged si suculent. Ramane ca voi sa alegeti garnitura preferata. Noi l-am servit cu cartofi natur si muraturi.



loading...
       Ingrediente:
  • un pui
  • ierburi aromatice
  • boia
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • o capatana de usturoi
       In plus:
  • o punga speciala pentru cuptor







    Aici gasiti reteta PUIULUI PE STICLA
    Aici gasiti reteta PULPELOR DE PUI CU VIN SI USTUROI LA CUPTOR.

    Mod de preparare:
    Parlim puiul, il curatam si il spalam. Il lasam la scurs.
    Amestecam toate condimentele (ierburi, boia, sare, piper) cu uleiul. Cu amestecul obtinut ungem bine puiul in interior si exterior. Il tinem la frigider cel putin 2 ore.
    Dupa acest timp, scoatem puiul si punem in interiorul lui o capatana de usturoi intreaga(decojim doar primul strat de foi). Luam o punga termorezistenta si introducem puiul in ea. Rasucim punga la capat si o prindem cu clema din dotare. Punem punga cu puiul intr-o tava si perforam cu o scobitoare partea de sus a pungii, in 3-4 locuri. Dam tava la cuptorul preincalzit (foc mediu) pentru aproximativ o ora si jumatate. Cu 10-15 minute inainte sa fie gata taiem punga si lasam puiul sa se rumeneasca frumos.
    Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
    Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
    Sa va fie de folos!
    Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
    Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
    Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.







    loading...

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Postări populare

    Articole recente