20.02.2016

Clatite cu ficatei si piept de pui


Daca nu le-ati incercat pana acum, vi le recomand cu tot dragul...sunt delicioase!


loading...


        Ingrediente
        Pentru clatite :

  • 3 oua
  • 250 g faina (aproximativ)
  • 300 ml apa minerala
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
  • 1/2 legatura marar

       Pentru umplutura:
  • 500 g ficatei de pui
  • 200 g piept de pui
  • o ceapa mare
  • un ou
  • 2 linguri de smantana
  • sare si piper
  • marar
  • un pahar cu vin alb
  • 50 ml ulei




Mod de preparare:
Amestecam cu telul toate ingredientele pentru aluat si prajim clatitele care trebuie sa fie un pic mai groasute. Mie mi-au iesit 7 clatite, acum depinde si de marimea tigaii pe care o folosim.
Ceapa tocata marunt  o calim in ulei, apoi adaugam ficateii si pieptul de pui, care au fost spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa se rumeneasca putin si adaugam vinul , sare si piper si ii lasam sa fiarba in jur de 15-20 minute, pana scade lichidul. Inainte sa-i luam de pe foc adugam mararul tocat si smantana.






Cand se raceste compozitia, adaugam oul si omogenizam. Umplem clatitele cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava unsa cu ulei sau unt. Înainte sa bagam tava în cuptorul preincalzit, ungem clatitele pe deasupra cu ou.Le lasam in jur de 20 de minute la foc potrivit, pana se rumenesc usor. 









loading...
loading...

2 comentarii:

  1. Bun venit in blogosfera culinara! >:D<
    Ma bucur ca ai facut pasul asta!
    Iar intrarea ti-ai facut-o cu o minunatie de reteta!
    Felicitari si mult succes! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc muuult ,Maria!>:D< Si eu ma bucur ca te-am intalnit :x

    RăspundețiȘtergere

});

Articole recente