26.04.2018

Stufat de miel



Este un preparat cu gust minunat care se poate face cu orice fel de carne. Am ales varianta "direct la cuptor" si a iesit foarte bun.
       

loading...

       Ingrediente:
  • 1 kg carne de miel(am folosit sira spinarii)
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 250 ml suc de rosii sau o 1-2 linguri bulion
  • 3-4 linguri ulei
  • o lingura rasa cu faina
  • sare
  • piper
  • o legatura marar






Aici gasiti reteta de FRIPTURA FRAGEDA DE MIEL(puteti folosi orice fel de carne).

Mod de preparare:
Spalam bucatile de carne, le punem intr-o tava si turnam 2-3 linguri de ulei si o cescuta cu apa. Dam tava la cuptor( foc mediu) si lasam pana bucatile de carne se rumenesc frumos pe ambele parti(le intoarcem). Curatam ceapa si usturoiul si le taiem in bucati potrivite. Le adaugam peste carnea rumenita, amestecam si lasam pana se inmoaie. Completam cu apa si lasam sa fiarba in continuare pana carnea si legumele sunt bine patrunse.




Spre sfarsit adaugam sucul de rosii si faina diluata in putina apa. Condimentam cu sare si piper si mai lasam sa fiarba 5-7 minute. La final presaram mararul tocat. Eu am oprit cateva frunze de ceapa pe care le-am “inodat”formand astfel niste cerculete,pe care le-am asezat deasupra, dupa ce am pus sucul de rosii. Deliciu!!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente