11.01.2018

Friptura de pasare cu sos de rosii si usturoi

Aceasta friptura de pasare se poate servi cu garnitura de orez,piure ,paste, sau se serveste simpla cu paine proaspata sau mamaliguta fierbinte.


      
loading...

      Pentru aceasta reteta am folosit:
  • pieptul si copanele de la o gaina de tara grasa si frumoasa
  • o capatana de usturoi
  • o frunza de dafin
  • 2 linguri zdravane cu pasta de ardei si rosii(preparate ca aici)
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel
  • Aici gasiti reteta de TOCANITA DE CEAPA SI PUI.

    Mod de preparare:
    Am portionat pieptul si copanele gainii, le-am spalat si le-am pus la fiert intr-o oala cu apa. Am adaugat si-o frunza de dafin si un praf de sare. Am lasat sa  fiarba pana carnea s-a patruns mai bine de jumatate. Am inlaturat spuma ori de cate ori s-a format.
    Cand a fost gata, am transferat bucatile de carne intr-o cratita si am turnat supa (din care a fiert) pana la nivelul lor.
    Am pus pasta de ardei si rosii, sare, piper si boia. Am dat vasul la cuptor pana carnea s-a fragezit bine si zeama a mai scazut si s-a format un sos.
    Am adaugat usturoiul zdrobit si am mai lasat-o maxim 10 minute in cuptor. La sfarsit am presarat cateva frunze de patrunjel tocate marunt. Buna de te lingi pe degete!
    Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
    Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
    Sa va fie de folos!
    Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
    Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
    Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.








    loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente