11.01.2018

Friptura de pasare cu sos de rosii si usturoi

Aceasta friptura de pasare se poate servi cu garnitura de orez, piure, paste, sau se serveste simpla cu paine proaspata sau mamaliguta fierbinte.


Daca probati reteta mea de Friptura de pasare cu sos de rosii si usturoi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

    
loading...

      Pentru aceasta reteta am folosit:
  • pieptul si copanele de la o gaina de tara grasa si frumoasa
  • o capatana de usturoi
  • o frunza de dafin
  • 2 linguri zdravane cu pasta de ardei si rosii(preparate ca aici)
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel



Aici gasiti reteta TOCANITEI DE CEAPA SI PUI.
Aici gasiti reteta SUPEI DE PASARE CU GALUSTE DIN GRIS.


Mod de preparare:
Am portionat pieptul si copanele gainii, le-am spalat si le-am pus la fiert intr-o oala cu apa. Am adaugat si-o frunza de dafin si un praf de sare. Am lasat sa  fiarba pana carnea s-a patruns mai bine de jumatate. Am inlaturat spuma ori de cate ori s-a format.
Cand a fost gata, am transferat bucatile de carne intr-o cratita si am turnat supa (din care a fiert) pana la nivelul lor.
Am pus pasta de ardei si rosii, sare, piper si boia. Am dat vasul la cuptor pana carnea s-a fragezit bine si zeama a mai scazut si s-a format un sos.
Am adaugat usturoiul zdrobit si am mai lasat-o maxim 10 minute in cuptor. La sfarsit am presarat cateva frunze de patrunjel tocate marunt. Buna de te lingi pe degete! Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe retete cu preparate din CARNE/PESTE.





Daca va plac retetele mele si vreti sa primiti notificari de la Facebook atunci cand postez si altele, intrati AICI pe pagina mea si dati like (asta in caz ca nu ati facut-o ), apoi dati click pe “Urmareste” si selectati optiunea '’Vezi mai intai’'. Am atasat o poza mai jos ca sa vedeti exact pasii pe care trebuie sa-i urmati.


loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Toate articolele si imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Publicarea lor integrală sau parțială fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Articole recente