22.01.2018

Ciorba de ciolan afumat dreasa cu smantana

Ne place tare mult...este una dintre cele mai bune ciorbe.



loading...
       Ingrediente:

  • un ciolan afumat cu os(aproximativ 1kg)
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras(am folosit congelat)
  • 4 galbenusuri
  • 250 g smantana fermentata
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel
  • otet






Aici gasiti reteta de CIORBA DE CIUPERCI.


Mod de preparare:
Spalam ciolanul (daca este nevoie il parlim inainte), apoi il punem  la fiert intr-o oala cu aproximativ 4 litri de apa. Il fierbem pana carnea se desprinde usor dupa os.Inlaturam spuma care se formeaza de cate ori este nevoie.Daca apa scade prea mult completam cu alta fierbinte.
Cand ciolanul este fiert il scoatem si il lasam deoparte sa se racoreasca. Adaugam in oala legumele taiate in cubulete.Lasam sa fiarba pana se patrund bine, apoi adaugam ciolanul taiat in bucati potrivite. Punem otet, sare si piper dupa gust. Dupa aproximativ 5 minute inchidem focul de sub oala. Peste galbenusuri punem un praf de sare si le batem putin cu telul.

Adaugam smantana, omogenizam si incepem sa turnam cate putina zeama din oala( fiebinte), amestecand continuu cu telul. Adaugam atata zeama pana amestecul de galbenus devine si el fierbinte,apoi il punem treptat in oala cu ciorba.
Adaugam si patrunjelul tocat.Servim ciorba fierbinte cu paine proaspata si ardei iuti.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte rerete de SUPE/CIORBE.








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente