23.10.2017

Pui cu sos si usturoi la cuptor



Super usor de facut si super delicios!



loading...
       Ingrediente:


Aici gasiti reteta de TOCANITA DE CEAPA SI PUI

Mod de preparare:
Parlim, curatam si spalam ciocanelele de pui, apoi le stergem cu prosoape de hartie.
Incingem uleiul intr-o cratita si rumenim putin bucatile de carne pe ambele parti.
Turnam aproximativ 300 ml apa (nu trebuie sa acopere carnea)si dam cratita la cuptor.
Dupa un sfert de ora(din momentul in care fierbe) adaugam pasta de ardei si rosii, frunza de dafin si condimentam cu sare si piper.

Cu 5 minute inainte ca puiul sa fie gata diluam o lingura de faina cu putina apa si turnam in cratita sa ingrosam putin sosul. Adaugam si usturoiul zdrobit. La sfarsit presaram mararul tocat. Servim cu piure de carofi, paste sau ce va place .
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati ca in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe retete cu MANCARURI CARNE/PESTE








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente