11.10.2017

Ciorba de perisoare din carne de porc

Ciorba de perisoare este una gustoasa si extrem de usor de preparat. Zeama acrisoara si perisoare moi si delicioase.


Daca probati reteta mea de Ciorba de perisoare, va astept sa reveniti cu impreii si sa imi spuneti cum v-a placut.




loading...
      Ingrediente
      Pentru perisoare:
  • 1/2 kg spata de porc tocata (sau orice carnita de porc care sa aiba si putina grasime) 
  • un ou 
  • o ceapa mica data pe razatoare 
  • cateva fire de patrunjel 
  • o lingura de orez 
  • cimbru 
  • sare 
  • piper
       Alte ingrediente:
  • 3 litri de supa sau apa 
  • o ceapa 
  • 1 ardei gras 
  • 1 morcov 
  • o bucatica de telina 
  • 4 linguri zarzavat pentru ciorbe(reteta aici) 
  • 3 linguri orez 
  • bors(dupa gust) 
  • cimbru uscat 
  • piper 
  • cateva fire de leustean







Aici gasiti reteta de CIORBA DE PERISOARE CU SMANTANA
Aici gasiti reteta PERISOARELOR CU SOS DE SMANTANA.


Mod de preparare: Curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete.
Punem pe foc o oala cu 3 litri de supa(apa) si un praf de sare. Cand clocoteste adaugam legumelele si zarzavatul pentru ciorbe. Lasam sa fiarba la foc mic si pregatim perisoarele:
Punem carnea tocata intr-un bol si adaugam restul ingredientelor. Omogenizam, apoi cu mainile umezite in apa luam din compozitie si formam perisoare.
Le asezam pe un platou.
Cand legumele au fiert pe jumatate adaugam perisoarele si orezul spalat. Lasam sa fiarba la foc mic, acoperite cu capac. Asezonam cu sare, piper si cimbru.
Dam borsul separat intr-un clocot si cand perisoarele sunt fierte il adaugam in oala.
Lasam sa fiarba cu totul 2-3 minute, inchidem focul si presaram leusteanul tocat. Simpla si delicioasa!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui si pe facebook.Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente