14.03.2018

Bors de sfecla rosie

Borsul de sfecla rosie este gustos, sanatos si plin de vitamine. Se potriveste perfect si in periada acestui post.
      
loading...
       Ingrediente:
  • 2 bucati sfecla rosie (600g)
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un morcov mare
  • o mana de ardei gras taiat cubulete (am folosit congelat)
  • o radacaina de telina (de marimea unui ou)
  • 2-3 linguri cu ulei
  • bors (dupa gust)
  • sare
  • cateva fire de leustean si patrunjel




Aici gasiti reteta de  SALATA DE SFECLA ROSIE.

Mod de preparare:
Spalam bine sfecla, o stergem de apa si o dam pe razatoarea cu orificii mari. Curatam si spalam ceapa, morcovul, cartofii si telina. Cartofii ii taiem in cuburi , iar restul legumelor le taiem dupa preferinta...in bucati mai mari sau mai mici.
Incingem uleiul in oala in care vom pregati ciorba si adaugam toate legumele. Le calim aproximativ 5 minute, apoi adaugam un litru si jumatate de apa. Lasam sa atinga punctul de fierbere, apoi acoperim oala cu capac si lasam sa fiarba la foc mic pana legumele sunt bine patrunse(aproximativ o jumatate de ora).




Daca apa scade prea mult mai completam cu putina apa fierbinte. Cand legumele sunt gatite, adaugam bors (il dam inainte in 2-3 clocote) dupa gustul nostru. Mai lasam sa fiarba cateva minute si potrivim gustul de sare. La sfarsit adaugam verdeata tocata marunt.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte RETETE DE POST. 





 
loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente