07.08.2017

Varza calita (de post)

Simpla sau cu afumatura, varza calita este gustoasa, aromata si foarte usor de pregatit.

Daca probati reteta mea de Varza calita, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

loading...

         Ingrediente:
  • o varza mare a
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de corcoduse (optional)
  • o frunza de dafin
  • piper
  • cimbru
  • boia iute
  • sare
  • cateva fire de marar
  • 50 ml ulei





Aici gasiti reteta VERZEI MURATE CU CIOLAN AFUMAT.
Aici gasiti reteta VERZEI CU CARNATI.

Mod de preparare:
Indepartam foile exterioare ale verzei, o spalam sub jet de apa rece, apoi o taiem fideluta.
O punem intr-un castron mare si o frecam cu sare.
Punem uleiul intr-o cratita si cand se incinge adaugam varza si amestecam pana se inmoaie. Nu stoarcem inainte varza de zeama, se va cali in suc propriu si va fi delicioasa. Adaugam condimentele, sucul de rosii, pasta de ardei, pasta de corcoduse si dam cratita la cuptor pentru circa 30 de minute. Amestecam din cand in cand in cratita. Cand este gata, adaugam mararul tocat(am pus foarte putin ca am avut mofturosi la masa).
Servim varza cu ardei iute si mamaliguta.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati ca in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte RETETE FARA CARNE (DE POST)










loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente