01.07.2017

Orez cu dovlecei

O reteta simpla si rapida potrivita pentru zilele caniculare cand nu putem sta prea mult in bucatarie sau pentru zilele in care tinem post.


loading...
       Ingrediente:
  • o cana cu orez(cana de 250ml)
  • 1/2 kg dovlecei
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • un morcov
  • aproximativ 4 cani supa de legume sau apa 
  • 3 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel


Aici gasiti reteta de PILAF CU CIUPERCI.

Mod de preparare:
Curatam dovleceii de coaja,le indepartam semintele si ii taiem in bucati potrivit de mari.
Restul legumeleor le curatam si le tocam cubulete mici.
Incingem uleiu intr-o cratita si adaugam ceapa.O lasam cat sa se inmoaie apoi adaugam pe rand ,morcovul,ardeiul gras si dovlecelul. Le lasam cateva minute sa se caleasca .






Adaugam orezul spalat apoi turnam 3 cani de supa si lasam sa fiarba la foc mic.
La jumatatea prepararii condimentam cu boia, sare si piper. Cand este nevoie mai adaugam cate putina supa/apa fierbinte pana orezul se umfla si legumele sunt fierte.La sfarsit presaram patrunjel verde tocat.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui si pe facebook sau alte retele de socializare.Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte RETETE DE POST.










loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente