25.06.2017

Ciorba de miel, cu iaurt

Ne plac mult ciorbitele albe. Le prepar cu orice fel de carnita(pasare,porc,vitel), dovlecei sau cartofi. Seamana foarte mult cu ciorba a la grec doar ca am inlocuit smantana cu iaurt iar ouale le-am adaugat intregi.Merita incercata!
loading...
   

       Ingrediente:
  • 700 g coaste de miel
  • o ceapa
  • un morcov
  • o bucata telina (radacina)
  • ardei gras rosu si verde
  • 2 oua
  • 300 ml iaurt gras
  • zeama de lamaie
  • sare
  • cateva fire de marar


Aici gasiti reteta BORSULUI DE MIEL

Mod de preparare:
Spalam bucatile de carne si le punem la fiert intr-o oala cu aproximativ 2 litri si jumatate de apa. Indepartam spuma ori de cate ori se formeaza.
Curatam si spalam legumele, apoi le taiem cubulete.Le adaugam in oala cand este carnea pe jumatate fiarta(dupa 15-20 minute).Daca apa scade prea mult completam cu apa fierbinte. Lasam sa fiarba in continuare la foc potrivit.
Cand carnita si legumele sunt fierte scoatem un polonic din zeama si lasam sa se raceasca.








Adaugam in oala cu ciorba sare si zeama de lamaie dupa gust.Oprim focul si dam oala deoparte.
Batem ouale intr-un castron impreuna cu iaurtul si diluam cu supa racorita.
Turnam amestecul de oua si iaurt in ciorba fierbinte ,amestecand cu telul.La sfarsit presaram mararul tocat.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi ma gasiti pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.Aici gasiti mai multe retete cu SUPE/CIORBE. 









loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente