07.05.2017

Friptura de porc cu usturoi si rosii la cuptor

O friptura frageda si suculenta in cativa pasi simpli.


loading...

      Ingrediente:
  • 700 g muschi porc (se poate folosi pulpa)
  • 4-5 rosii potrivite ca marime
  • 5-6 catei de usturoi
  • condimente pentru carne de porc
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • cateva fire de marar



Mod de preparare:
Portionam carnea si o condimentam. O lasam jumatate de ora intr-un bol acoperit,apoi o asezam intr-un vas care merge la cuptor.
Printre feliile de carne punem rosiile taiate in jumatati si usturoiul.
Adaugam o cana cu apa , uleiul si dam vasul la cuptor pentru aproximativ o ora.

Daca apa scade si carnea nu s-a patruns bine mai adaugam putina apa calda.
Cand feliile de carne sunt bine patrunse si frumos rumenite, scoatem tava din cuptor si presaram mararul tocat.
A iesit o carnita tare frageda si suculenta.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti reteta de "Piept de porc la cuptor "







loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente