07.05.2017

Friptura de porc cu usturoi si rosii la cuptor

O friptura frageda si suculenta in cativa pasi simpli.


loading...

      Ingrediente:
  • 700 g muschi porc (se poate folosi pulpa)
  • 4-5 rosii potrivite ca marime
  • 5-6 catei de usturoi
  • condimente pentru carne de porc
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • cateva fire de marar



Aici gasiti reteta de FRIPTURA FRAGEDEA DE PORC CU SOS






Mod de preparare:
Portionam carnea si o condimentam. O lasam jumatate de ora intr-un bol acoperit, apoi o asezam intr-un vas care merge la cuptor.
Printre feliile de carne punem rosiile taiate in jumatati si usturoiul.
Adaugam o cana cu apa, uleiul, apoi dam vasul la cuptor pentru aproximativ o ora.
Daca apa scade si carnea nu s-a patruns bine mai adaugam putina apa calda.
Cand feliile de carne sunt bine patrunse si frumos rumenite, scoatem tava din cuptor si presaram mararul tocat. Cam asta-i tot...simplu si tare bun!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente