13.11.2016

Faguri cu crema de cacao


Pufosi, aromati si deliciosi


loading...

      Ingrediente
      Faguri:
  • 6 oua 
  • 14 linguri zahar 
  • 14 linguri ulei 
  • 14 linguri lapte
  • 25 linguri faina 
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un plic praf de copt
  • un varf cutit sare 
      Crema: 
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri de zahar 
  • 4 linguri cu varf de faina 
  • 2 linguri de cacao 
  • 100 g unt
  • o fiola esenta rom



Aici gasiti reteta de RULOURI CU CREMA DE VANILIE

Mod de preparare:
Faguri: mixam ouale cu sarea, apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat, in mai multe reprize. Mixam pana se topeste zaharul.
Punem laptele, apoi uleiul lingura cu lingura si la sfarsit adaugam faina cernuta cu praful de copt. Ne va iesi compozitie ca o smantana groasa.
Ungem forma cu ulei (doar la inceput) o punem pe flacara aragazului si cand se incinge turnam aluat cu o lingurita.
Coacem prajiturile maxim un minut pe fiecare parte.





Crema: punem faina si zaharul intr-o craticioara si le amestecam cu un tel.
Turnam laptele rece putin cate putin ca sa nu faca cocoloase.
Punem craticioara pe foc mic si amestecam continuu pana compozitia se ingroasa ca o ciulama.
Dam deoparte, adaugam untul si esenta, apoi omogenizam.
Ungem cojile de faguri cu crema racita si le lipim doua cate doua.
Dupa cateva ore le putem servi. Simplu si bun, nu-i asa?
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.Aici gasiti mai multe retete cu DULCIURI








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Pub.

loading...
loading...
loading...

Articole recente