03.07.2016

Cartofi aurii cu carne si carnati din garnita

Prea bun, prea ca la tara




loading...



     Ingrediente:
  • 1500 g cartofi 
  • 800 g carne din garnita (carne , carnati, costite) 
  • 2 linguri ulei de masline 
  • 2 linguri ulei vegetal 
  • sare 
  • piper






Mod de preparare:
Curatam cartofii ,ii taiem in bucati potrivite si ii spalam.Ii punem intr-o oala cu un praf de sare la fiert si ii fierbem doar pe jumatate(7-8 minute).Cand sunt fierti ii scoatem intr-o strecuratoare ca sa se scurga, apoi ii presaram cu sare si piper si ii asezam intr-o tava, intr-un singur strat. Turnam uleiul peste ei si introducem tava la cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru 30-35 de minute. La jumatatea coacerii ii intoarcem.





Cat timp cartofii sunt in cuptor, punem carnea din garnita intr-o cratita si o lasam sa se incalzeasca bine(pana untura incepe sa sfaraie). Scoatem carnea cu o paleta si o lasam sa se scurga de untura pe hartie absorbanta.Asezam cartofii, carnea si carnatii pe platou si-i servim alaturi de muraturi sau salata.Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.









loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente