03.07.2016

Cartofi aurii cu carne si carnati din garnita



Prea bun, prea ca la tara....

loading...
       

      Ingrediente:


Aici gasiti reteta preparatului"TACI SI INGHITE"

Mod de preparare
:
Curatam cartofii, ii taiem in bucati potrivite si ii spalam.Ii punem la fiert intr-o oala cu apa si un varf cutit de sare. Ii lasam sa fiarba doar pe jumatate(7-8 minute). Cand sunt gata ii scoatem intr-o strecuratoare, sa se scurga.Cand cartofii s-au scurs ii presaram cu sare si piper si ii asezam intr-o tava, intr-un singur strat. Turnam uleiul peste ei si introducem tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-35 de minute. La jumatatea coacerii ii intoarcem pe partea cealalta.




Cat timp cartofii sunt in cuptor, scoatem carne de la garnita si o punem intr-o cratita, pe foc.O lasam sa se incalzeasca bine(pana untura incepe sa sfaraie). Scoatem carnea cu o paleta si o lasam sa se scurga de untura, pe hartie absorbanta. Asezam cartofii, carnea si carnatii pe platou si-i servim alaturi de muraturi sau salata.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati ca in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE





loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente