17.05.2016

Tocanita de cartofi cu carne de porc

O tocanita foarte gustoasa,consistenta si usor de gatit...o tocanita ca la mama acasa.


loading...
       Ingrediente:
  • 750 g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi 
  •  3 cepe
  • 2 morcovi
  • ardei rosu si verde(am folosit congelat)
  • 2 linguri pasta de ardei(preparata in casa)

  • o frunza de dafin
  • boia iute
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • o lingura untura solida (puteti inlocui cu 2-3 linguri ulei)
  • cateva fire de marar



Aici gasiti reteta de PULPE DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR

Mod de preparare:
Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa.
Dupa ce se rumeneste adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie.
Punem ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna apoi adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac.Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte.
 Aici gasiti reteta de MANCARICA DE CARTOFI CU COASTA AFUMATA




Cand a fiert carnea pe jumatate adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei ,condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.La sfarsit adaugam maraul tocat.


Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!

Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...

Articole recente