17.05.2016

Tocanita de cartofi cu carne de porc



O tocanita foarte gustoasa,consistenta si usor de gatit...o tocanita ca la mama acasa.


loading...
       Ingrediente:
  • 750 g pulpa de porc
  • 1 kg cartofi 
  •  3 cepe
  • 2 morcovi
  • ardei rosu si verde(am folosit congelat)
  • 2 linguri pasta de ardei(preparata in casa)

  • o frunza de dafin
  • boia iute
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • o lingura untura solida (puteti inlocui cu 2-3 linguri ulei)
  • cateva fire de marar




Mod de preparare:
Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa.
Dupa ce se rumeneste adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie.
Punem ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna apoi adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac.Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte.





Cand a fiert carnea pe jumatate adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei ,condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.La sfarsit adaugam maraul tocat.
Sa va fie de folos!

Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente