25.05.2016

Chec aperitiv cu praz si telemea


Rapid, simplu si gustos.


loading...
        Ingrediente:
  • 2 fire de praz(200 g)
  • 200 g telemea
  • 2 morcovi
  • 1/2 bucata de ardei gras rosu
  • 7-8 linguri de faina
  • un ou
  • 3 linguri ulei
  • piper
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf cutit bicarbonat
  • 1/2 legatura marar


Aici gasiti reteta CHECULUI APERITIV CU SUNCA SI CASCAVAL.

Mod de preparare:
Fierbem morcovii in apa cu un praf de sare. Cand sunt fierti ii scoatem ,ii lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete.
Punem uleiul la infierbantat intr-o cratita, adaugam prazul taiat rondele si il lasam sa se inmoaie.Adaugam un praf de sare. Cand s-a inmuiat adaugam ardeiul taiat cubulete si lasam 1-2 minute sa se caleasca impreuna .Punem si morcovul fiert, amestecam bine si dam deoparte cratita sa se raceasca compozitia.







Cand s-a racit punem compozitia de praz intr-un castron si adaugam oul batut cu furculita,branza sfaramata si amestecam bine.Condimentam cu piper ,adaugam mararul tocat apoi incorporam faina amestecata cu bicarbonatul si praful de copt.Trebuie sa ne iasa o compozitie care nu curge.
Punem compozitia intr-o forma mica de chec( 25x8x5 cm) tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-35 de minute pana se rumeneste frumos. Lasam checul sa se raceasca in forma, apoi il scoatem ,il feliem si il putem servi .
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui si pe facebook sau alte retele de socializare.Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI.












loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente