12.04.2016

Mâncare de spanac cu carne de porc si orez















O mancarica delicioasa.
 
Ingrediente:
600 g carne de porc
500 g spanac congelat
3 linguri orez
o ceapa mare
3 linguri ulei
1-2 linguri suc de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:
Am spalat si taiat carnea de porc .Am pus uleiul intr-o cratita la incins si am adaugat carnea.Am prajit carnea 10 minute, apoi am adaugat ceapa tocata .Cand ceapa s-a inmuiat ,am adaugat orezul spalat si le-am lasat 5 minute la calit. Am pus si spanacul congelat si am amestecat. Am turnat o cescuta de apa, am asezonat cu sare si piper si am lasat sa fiarba acoperit cu capac, aproximativ 20 de minute. Spre final am adaugat sucul de lamaie. Sa va fie de folos! 






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente