22.04.2018

Spanac cu lapte si usturoi


O reteta simpla, rapida, gustoasa si sanatoasa.
loading...
      Ingrediente:
  • 1kg spanac 
  • 350 ml lapte 
  • o lingura cu varf de faina 
  • 3-4 catei de usturoi 
  • 50 g unt 
  • 2 linguri ulei 
  • sare 
  • piper 



Aici gasiti reteta de MANCARE DE URZICI CU USTUROI.

Mod de preparare:
Curatam spanacul si il spalam bine in mai multe ape reci. Punem o oala cu 4-5 litri cu apa pe foc si o lasam sa dea in clocot. Adaugam spanacul si il fierbem aproximativ doua minute. Pregatim un vas in care vom pune apa foarte rece(eu am pus si cateva cuburi de gheata)si cu o spumiera scoatem spanacul fiert(il scurgem de apa fiebinte) si il transferam in acest vas. In acest fel spanacul isi va pastra culoarea verde.Cand se raceste il punem intr-o strecuratoare la scurs , apoi il tocam.
Punem intr-o craticioara untul si uleiul la incins. Adaugam usturoiul zdrobit sau dat pe razatoarea mica si il calim cateva secunde doar cat sa-si lase aroma. Adaugam imediat faina, amestecam si o lasam sa se rumeneasca usor.Stingem cu laptele adaugat treptat, amestecand energic. Lasam sosul sa fiarba 7-8 minute dupa care adaugam spanacul tocat.




Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.












loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente