02.03.2016

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

O mancarica simpla si delicioasa.



loading...



     Ingrediente:
  • 800 g coasta afumata
  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 frunza de dafin
  • boia
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar



Mod de preparare:
Portionam si spalam coasta si o punem intr-o oala la fiert.
O lasam sa fiarba doar pe jumatate.
Curatam ceapa si cartofii si ii spalam.
Taiem cartofii cubulete iar ceapa marunt.
Ii punem intr-o cratita, adaugam coastele, frunza de dafin  si aproximativ 400 ml din lichidul in care au fiert coastele (cat sa acopere cartofii) .




Dam cratita la cuptorul preincalzit la foc mediu .
Daca mai este nevoie mai adaugam lichid.
Cand sunt fierti cartofii si coastele, adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper(dupa gust).
Mai lasam 4-5 minute, oprim focul si adaugam mararul tocat.
Servim tocanita cu muraturi sau salata preferata.
Sa va fie de folos!😘
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.










loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

Articole recente