loading...
Ingrediente:
- 800 g coasta afumata(o parte a fost de casa)
- 1 kg de cartofi
- 2 cepe
- 2 linguri pasta de ardei sau de rosii
- 1 frunza de dafin
- boia
- sare
- piper
- cateva fire de marar
Aici gasiti reteta ARIPIOARELOR DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR.
Mod de preparare:
Portionam si spalam coasta si o punem intr-o oala cu apa la fiert. O lasam sa fiarba doar pe jumatate.
Curatam si spalam ceapa si cartofii. Taiem cartofii cubulete iar ceapa o tocam mai mare..
Punem legumele intr-o cratita, adaugam coastele, frunza de dafin si aproximativ 400 ml din lichidul in care au fiert coastele (cat sa acopere cartofii) .
Dam cratita la cuptorul preincalzit la foc mediu. Pe parcursul fierberii, daca mai este nevoie, mai adaugam lichid.
Cand sunt fierti cartofii si coastele adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper(dupa gust).
Mai lasam 4-5 minute, oprim focul si adaugam mararul tocat. Simpla si ca ACASA.
Servim tocanita cu muraturi sau salata preferata.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Mod de preparare:
Portionam si spalam coasta si o punem intr-o oala cu apa la fiert. O lasam sa fiarba doar pe jumatate.
Curatam si spalam ceapa si cartofii. Taiem cartofii cubulete iar ceapa o tocam mai mare..
Punem legumele intr-o cratita, adaugam coastele, frunza de dafin si aproximativ 400 ml din lichidul in care au fiert coastele (cat sa acopere cartofii) .
Dam cratita la cuptorul preincalzit la foc mediu. Pe parcursul fierberii, daca mai este nevoie, mai adaugam lichid.
Cand sunt fierti cartofii si coastele adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper(dupa gust).
Mai lasam 4-5 minute, oprim focul si adaugam mararul tocat. Simpla si ca ACASA.
Servim tocanita cu muraturi sau salata preferata.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.
Daca va plac retetele mele si vreti sa primiti notificari de la
Facebook atunci cand postez si altele, intrati AICI
pe pagina mea si dati like
(asta in caz ca nu ati facut-o ), apoi dati click pe “Urmareste” si
selectati optiunea '’Vezi mai intai’'. Am atasat o poza mai jos ca
sa vedeti exact pasii pe care trebuie sa-i urmati.
loading...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Daca va place reteta(sau nu :) ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc!