20.01.2017

Aripioare de pui cu cartofi si morcovi la cuptor

Simplu, rapid si delicios... un preparat care te cucereste pe loc. Recomand cu drag sa-l faceti si voi!

     



Daca probati reteta mea de Aripioare de pui cu cartofi si morcovi la cuptor , va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.

loading...
      Ingrediente:
  • 1 kg aripioare de pui
  • 700 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii sau albe
  • condimente pui
  • boia
  • sare
  • piper











Aici gasiti reteta PULPELOR DE PUI CU SOS DE MUSTAR.
Aici gasiti reteta SUPEI DE PASARE CU GALUSTE DIN GRIS.


Mod de preparare:
Parlim aripioarele, le curatam si le spalam. Le tamponam cu prosoape de hartie, apoi le condimentam si le lasam deoparte.
Curatam si spalam legumele. Taiem cartofii in cubulete si ii punem intr-un castron. Peste ei punem morcovii taiati rondele si ceapa taiata solzisori. Condimentam legumele cu sare, boia si piper si le punem intr-o tava de cuptor. Deasupra asezam aripioarele si turnam apa cat sa acopere legumele.
Dam tava la cuptor (foc mediu)pentru aproximativ 50 de minute,  pana legumele si aripioarele capata o culoare aurie si sunt bine patrunse. Daca apa scade prea mult iar carinta si legumele nu sunt facute mai adaugam in tava putina apa firbinte.Sunt delicioase!!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.







loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente