20.01.2017

Aripioare de pui cu cartofi si morcovi la cuptor

     
Simplu,rapid si delicios.Un preparat care te cucereste pe loc.


loading...










       Ingrediente:
  • 1 kg aripioare de pui
  • 700 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
 





 


 

  • condimente pui
  • boia
  • sare
  • piper



Mod de preparare:
Parlim aripioarele, le curatam si le spalam. Le tamponam cu prosoape de hartie apoi le condimentam si le lasam deoparte.
Curatam si spalam legumele. Taiem cartofii cubulete si ii punem intr-un castron. Peste ei punem morcovii taiati rondele si ceapa taiata solzisori. Condimentam legumele cu sare, boia si piper si le punem intr-o tava de cuptor. Deasupra asezam aripioarele si turnam apa cat sa acopere legumele.

 









Dam tava la cuptor (foc mediu)pentru aproximativ 50 de minute  pana legumele si aripioarele capata o culoare aurie si sunt bine patrunse.Sunt delicioase!!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!











loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente