23.03.2016

Ciulama de ciuperci (de post)


Buna de te lingi pe degete

loading...
      Ingrediente:
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingurita de vegeta
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel(optional)


Aici gasiti reteta de TOCANITA DE CIUPERCI


    Am curatat, spalat si taiat ciupercile. Le-am pus la fiert intr-o oala cu apa impreuna cu ceapa intreaga, curatata.  Le-am fiert aproximativ 20 de minute.
    Am pus o cratita pe foc cu uleiul.
    Cand uleiul s-a incins  am adaugat faina si am amestecat pana a inceput sa se coloreze usor.





    Am turnat aproximativ 300 ml din zeama in care au fiert ciupercile (in timp ce turnam zeama, amestecam continuu) si 1/2 lingurita de vegeta.
    Am amestecat pana sosul s-a ingrosat, apoi am adaugat ciupercile.Am potrivit gustul de sare si piper. Dupa aproximativ 5-6 minute de fierbere, ciulamaua a fost gata.
    Am presarat deasupra patrunjel tocat. Servim ciulama de ciuperci cu mamaliguta fiebinte.
    Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
    Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
    Sa va fie de folos!
    Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
    Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.










    loading...
    loading...

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Postări populare

    Recent

    About Us

    Articole recente