23.03.2016

Ciulama de ciuperci (de post)


Buna de te lingi pe degete

loading...

      Ingrediente:
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o ceapa
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1/2 lingurita de vegeta
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel(optional)


Aici gasiti reteta de TOCANITA DE CIUPERCI
Aici gasiti reteta de CIUPERCI UMPLUTE.


    Am curatat, spalat si taiat ciupercile. Le-am pus la fiert intr-o oala cu apa impreuna cu ceapa intreaga, curatata.  Le-am fiert aproximativ 20 de minute.
    Am pus o cratita pe foc cu uleiul.
    Cand uleiul s-a incins  am adaugat faina si am amestecat pana a inceput sa se coloreze usor.




    Am turnat aproximativ 300 ml din zeama in care au fiert ciupercile (in timp ce turnam zeama, amestecam continuu) si 1/2 lingurita de vegeta. 
    Am amestecat pana sosul s-a ingrosat, apoi am adaugat ciupercile.Am potrivit gustul de sare si piper.  Dupa aproximativ 5-6 minute de fierbere, ciulamaua a fost gata.
    Am presarat deasupra patrunjel tocat.
    Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
    Sa va fie de folos!
    Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
    Aici gasiti mai multe RETETE DE POST










    loading...
    loading...

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    ...

    Articole recente