15.03.2016

Ciorba taraneasca de porc

O ciorbita deliciosa de sezon


loading...


       Ingrediente:
  • 1 kg oase de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • ardei gras (congelat)
  • telina(congelata)

  • o mana fasole verde(congelata)
  • 2 cartofi
  • 200 g “rosii pentru ciorba”
  • 700 ml zeama de varza(sau dupa gust)
  • sare
  • leustean
  • patrunjel




Aici gasiti reteta de CIORBA DIN OASE DE PORC CU TAITEI DE CASA
Aici gasiti reteta de CIORBA CU AFUMATURA
Aici gasiti reteta de CIORBA DIN OASE DE PORC CU SMANTANA



Mod de preparare:
Am spalat si portionat oasele si le-am pus intr-o oala cu apa, la fiert.
Am indepartat spuma care s-a format si am lasat sa fiarba in continuare, la foc mic.
Cand a fiert carnea  pe jumatate, am adaugat legumele congelate si restul legumelor taiate cubulete.




Am lasat sa fiarba impreuna pana s-au patruns ,apoi am adaugat rosiile.
Dupa aproximativ zece minute am turnat zeama de varza, apoi am potrivit gustul de sare.
Am lasat sa mai dea cateva clocote ,iar la sfarsit am adaugat verdeata tocata marunt.

Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!

Aici gasiti mai multe retete cu SUPE/CIORBE












loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

.

About Us

Recent

Postări populare

Postări populare

Articole recente