15.03.2016

Ciorba taraneasca de porc

Ne plac ciorbitele si de fiecare data cand le gatesc incerc sa le fac altfel. Toate imi ies bune, pe cuvant! :)


Daca probati reteta mea de Ciorba taraneasca de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de  mult v-a placut.


loading...


     Ingrediente:
  • 1 kg oase de porc 
  • o ceapa mare 
  • un morcov 
  • ardei gras (am folosi congelat) 
  • telina(congelata) 
  • o mana fasole verde(am folosit congelata) 
  • 2 cartofi 
  • 200 g rosii cubulete in suc propriu
  • 700 ml zeama de varza/bors(sau dupa gust) 
  • sare 
  • cateva fire de leustean si patrunjel





Aici gasiti reteta CIORBEI DIN OASE DE PORC CU TAITEI DE CASA.

Aici gasiti reteta CIORBEI DIN OASE DE PORC CU SMANTANA.





Mod de preparare:
Am spalat si portionat oasele si le-am pus intr-o oala cu apa la fiert.
Am indepartat spuma care s-a format si am lasat sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert carnea pe jumatate am adaugat legumele congelate si restul legumelor taiate cubulete.
Am lasat sa fiarba impreuna pana s-au patruns, apoi am adaugat rosiile cubulete.
Dupa aproximativ zece minute am turnat zeama de varza si am am potrivit gustul de sare.
Am lasat sa mai dea cateva clocote si  la sfarsit am adaugat verdeata tocata marunt. Delicioasa!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti mai multe retete cu SUPE/CIORBE.

















loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente