23.02.2016

Trigoane cu telemea

Simple,rapide si extrem de gustose.


loading...


       Ingrediente:
  • un aluat foietaj (450g)
  • 200 g telemea
  • un galbenus

      Pentru uns:
  • un galbenus





Mod de preparare:
Decongelam aluatul la temperatura camerei sau il lasam de seara in frigider.
Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus.
Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.
Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.
Pliem pe diagonala pentru a obtine un triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura.
Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.







loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente