23.02.2016

Trigoane cu telemea

Simple,rapide si extrem de gustose.


loading...


      Ingrediente:
  • un aluat foietaj (450g) 
  • 200 g telemea 
  • un galbenus 
     Pentru uns: 
  • un galbenus



Aici gasiti reteta de PATEURI CU CIUPERCI.

Mod de preparare:
Decongelam aluatul la temperatura camerei sau il lasam de seara in frigider.
Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus.
Intindem aluatul foarte putin, apoi il taiem in 9 patrate.
Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.
Pliem pe diagonala pentru a obtine un triunghi si lipim marginile presandu-le cu o lingura.
Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus.




Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
In fiecare zi ma gasiti pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.











    loading...
    loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente