14.08.2017

Pui cu ciuperci si smantana

Un preparat pe cat de simplu,pe atat de  gustos .


loading...
       Ingrediente:
  • 4 pulpe de pui dezosate(600g)
  • o ceapa mai mare
  • un borcan mic de ciuperci
  • 200 ml smantana pentru gatit

  • o cana supa sau apa
  • o lingura rasa de faina
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare 
  • piper



Mod de preparare:
Portionam carnea de pui, o spalam si o stergem cu hartie absorbanta.
Incingem uleiul intr-o cratita si rumenim putin bucatile de pui. Cand sunt gata le scoatem si in acelasi ulei calim ceapa tocata marunt.Adaugam  ciupercile feliate , amestecam si punem din nou carnita in cratita.Turnam o cana de supa/apa si acoperim  cratita cu capac .




Lasam sa fiarba la foc potrivit pana lichidul scade si bucatile de pui sunt bine patrunse. Condimentam cu sare si piper, dupa gust.Amestecam faina cu smantana si o adaugam peste carne.Amestecam continuu pana mancarea se ingroasa. Adaugam usturoiul zdrobit, inchidem focul si deasupra mancarii presaram marar verde tocat.
Mai jos am atasat  cateva fotografii din timpul prepararii.
 Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.










loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente