14.08.2017

Pui cu ciuperci si smantana

Un preparat pe cat de simplu,pe atat de  gustos .


loading...
 
      Ingrediente:
  • 4 pulpe de pui dezosate(600g) 
  • o ceapa mai mare 
  • un borcan mic de ciuperci 
  • 200 ml smantana pentru gatit 
  • o cana supa sau apa 
  • o lingura rasa de faina 
  • 3 catei de usturoi 
  • 3 linguri ulei 
  • sare 
  • piper
  • cateva fire de marar



Aici gasiti reteta TOCANITEI DE CEAPA  SI PUI.

Mod de preparare:
Portionam carnea de pui, o spalam si o stergem cu hartie absorbanta.
Incingem uleiul intr-o cratita si rumenim putin bucatile de pui. Cand sunt gata, le scoatem si in acelasi ulei calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile feliate, amestecam si punem din nou carnita in cratita. Turnam o cana de supa/apa si acoperim  cratita cu capac.
Lasam sa fiarba la foc potrivit pana lichidul scade si bucatile de pui sunt bine patrunse. Condimentam cu sare si piper, dupa gust. Amestecam faina cu smantana si o adaugam peste carne.




Amestecam continuu in cratita pana mancarea se ingroasa. Adaugam usturoiul zdrobit, inchidem focul si deasupra mancarii presaram marar verde tocat. Cam asta-i tot...simplu di bun!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea.








loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente