07.11.2016

Tocanita de porc cu galuste din gris



O mancare consistenta si tare buna.

loading...
    Ingrediente:
  • 700 g pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • aproximativ 500 ml supa (apa)
  • 4–5 linguri ulei

  • o frunza de dafin
  • o lingura pasta de tomate
  • o lingura faina
  • boia 
  • sare
  • piper
  • cateva fire de patrunjel
  • galuste dintr-un ou(reteta de galuste o gasiti aici)


Mod de preparare:

Punem uleiul intr-o cratita la incins si rumenim carnea taiata in cuburi. Adaugam ceapa spalata si tocata apoi ardeiul spalat si taiat cubulete.Turnam supa(apa) cat sa depaseasca legumele si carnea ,punem frunza de dafin ,boia si piper. Lasam sa fiarba acoprit cu capac.



 Daca supa(apa )scade,mai adaugam alta fierbinte.Cand s-a patruns bine carnea adaugam pasta de tomate si punem sare dupa gust. Formam galustile si le punem la fiert direct in sos.Dupa 4-5 minute intoarcem usor cu o lingura fiecare galusca. Cand sunt fierte ,ingrosam sosul cu o lingura de faina desfacuta in apa. Mai lasam sa dea 2-3 clocote, inchidem focul si presaram patrunjel verde tocat. Sa va fie de folos!

Click aici pentru mai multe retete.

















loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente