06.09.2016

Chec aperitiv cu sunca si cascaval


In 10 minute este gata de pus in cuptor…simplu,rapid si bun.


loading...
       Ingrediente:
  • 5 oua medii
  • 250 g sunca de pui
  • 250 g cascaval
  • ½ gogosar
  • 5 linguri cu varf de faina
  • 2 linguri ulei
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • boia
  • piper
  • cateva fire de patrunjel verde




Aici gasiti reteta DROBULUI DE CIUPERCI SI PIEPT DE PUI.

Mod de preparare:
Taiem sunca si gogosarul in cubulete, iar cascavalul il dam pe razatoarea cu orificii mari.
Batem ouale intr-un castron cu telul, apoi incorporam pe rand: cascavalul (oprim 2-3 linguri pentru presarat deasupra), sunca, ardeiul si patrunjelul tocat.
Condimentam cu sare, piper si boia.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si la sfarsit turnam uleiul.






Turnam compozitia intr-o tava (6x15x20cm)tapetata cu hartie de copt si presaram deasupra cascavalul oprit.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-35 de minute.
Facem testul cu scobitoarea(infigem o scobitoare in mijlocul checului si daca iese curata, fara aluat prins pe ea ,inseamna ca este copt).
Taiem checul cand este caldut sau rece si il sevim cu pofta alaturi de cei dragi .
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI.













loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Recent

About Us

Articole recente