06.09.2016

Chec aperitiv cu sunca si cascaval


In 10 minute este gata de pus la cuptor…simplu,rapid si bun.


loading...
       Ingrediente:
  • 5 oua medii
  • 250g sunca de pui
  • 250g cascaval
  • ½ gogosar
  • 5 linguri cu varf de faina

  • 2 linguri ulei
  • ½ plic praf de copt
  • un praf sare
  • boia
  • piper
  • cateva fire de patrunjel verde





Mod de preparare:
Taiem sunca si gogosarul cubulete iar cascavalul il dam pe razatoarea cu orificii mari.
Batem ouale intr-un castron cu telul ,apoi incorporam pe rand ,cascavalul (oprim 2-3 linguri pentru presarat deasupra) ,sunca, ardeiul si patrunjelul tocat.
Condimentam cu sare,piper si boia.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si la sfarsit uleiul.




Turnam compozitia intr-o tava (6x15x20cm)tapetata cu hartie de copt si presaram cascavalul oprit, deasupra.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 30-35 de minute.
Facem testul cu scobitoarea.
Taiem checul cand este caldut sau rece si il sevim cu pofta alaturi de cei dragi .
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete delicioase din bucataria mea.












loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente