22.05.2016

Frigarui asortate la gratar


      Delicioase...va invit si pe voi sa le incercati!


loading...


       Ingrediente:
  • 250 g piept de pui
  • 250 g piept de porc
  • 1 ardei rosu (capia sau gogosar)
  • 2 ciuperci mari
  • 2 cepe
  • condimente friptura
  • sare
  • piper





Mod de preparare:
Spalam pieptul de pui si porc cu apa rece apoi il uscam cu servetele.
Il taiem cuburi de cca 2 cm si il punem intr-un vas. 
Adaugam condimente de friptura,sare si piper. 
Acoperim vasul si-l dam la frigider pentru 30 minute.




Curatam si spalam ciupercile, ceapa si ardeiul. 
Le taiem si le asezonam cu sare si piper .
Infigem carnea si legumele pe tepuse in ordinea dorita.
Le asezam pe gratarul incins. Intoarcem frigaruile pe toate partile sa se friga si sa se rumeneasca frumos. 
Sa va fie de folos!




loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..

Articole recente