31.12.2018

Acesta este ultimul desert facut pe anul acesta(2018). Un desert delicios, fin, care se preparara relativ usor. Recomand cu drag sa-l faceti si voi.


Daca probati reteta mea de Prajitura Craiasa zapezii, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata! 😍

16

Aceasta friptura a fost friptura noastra de Craciun. Frageda, suculenta si aromata... perfecta! 💜


Daca probati reteta mea de Friptura de porc in bere la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

29.12.2018

Nu exista sarbatoare fara miros de cozonac in casa. Il fac si in cursul anului, in orice anotimp. Mai jos va prezint o reteta delicioasa, un cozonac pufos care se desface pale-pale.💜


Daca probati reteta mea de Cozonac pufos cu smantana  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

49

27.12.2018

Acest desert cu foi este printre prajiturile mele preferate. Foile si crema au gust bun, deosebit. Un desert fraged ce ti se topeste in gura, cu aroma unica. Va invit cu drag sa-l faceti si voi!



Daca probati reteta mea de Foi cu zahar ars si crema cu aroma de migdale, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

16

26.12.2018

Acest tort, fin, moale, racoritor si delicios, a fost tortul nostru de Craciun. Se prepara rapid, iar cu aluatul pentru foi se lucreaza foarte usor. Cu siguranta am sa-l repet...cat mai curand! 😍



Daca probati reteta mea de Tort Smântânel, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat traieste invata.
0

14.12.2018

Tocanita cu praz si pui este un preparat clasic si  delicios. Se prepara mai mult pe timpul iernii cand se gaseste praz bun si fraged. Carnea de pui se poate inlocui cu cea de porc si va iesi o tocanita la fel de gustoasa. Haideti sa cititi reteta mai jos!💜



Daca probati reteta mea de Tocanita de praz si pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
6

13.12.2018

Simplu, bun si sanatos... somonul se poate inlocui cu pestele care va place. Recomand cu drag sa-l faceti si voi, este un deliciu!😋



Daca probati reteta mea de Somon la cuptor cu garnitura de legume, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

5

06.12.2018

O reteta simpla si delicioasa care se prepara rapid. Se poate face si fara carnita si in aceste fel vom obtine un preparat de post sau o garnitura perfecta. Recomand cu drag si aceasta reteta! 😍



Daca probati reteta mea de Pilaf cu pulpite de pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2

04.12.2018

Ne place mult dulceata de gutui...ne place aroma si textura. O folosesc la diferite deserturi sau o mancam pe felii de paine unse cu unt😋.




Daca probati reteta mea de Dulceata de gutui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

03.12.2018

Prajitura turnata, cu mere-de post, este un desert rapid, ieftin si gustos. care contine ingrediente simple pe care le avem mai tot timpul in bucatarie. Se poate prepara in zilele de post si nu numai. 😊


Daca probati reteta mea de Prajitura turnata cu mere  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
41
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).