27.11.2018

Ador aceste placintele...sunt delicioase, ieftine si se fac usor. Recomand cu drag sa incercati cat mai curand reteta....haideti sa o cititi mai jos sa sa vedeti cat de simplu se fac😉.


Daca probati reteta mea de Placinte cu varza-varzari, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste invata.

6

26.11.2018

Acest aluat dospit este cel mai ieftin si se poate folosi la preparate de post si nu numai. Din el se pot face gogosi, langosi, turte, scovergi si alte bunatati. Recomand reteta cu drag!❤


Daca probati reteta mea de Aluat dospit   sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

10

21.11.2018

Cel mai bun, usor si rapid desert. Se poate face in perioada postului, dar si in restul zilelor de peste an. Este absolut delicios de aceea recomand aceasta reteta cu drag! ❤

Daca probati reteta mea de Negresa glazurata de post  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

61

13.11.2018

Ne place carnea de oaie…pastrama, friptura la gratar sau cuptor, dar si o ciorba acrisoara si aromata😊. La aceasta ciorbita legumele pot varia in functie de ce avem la indemana. Se mai pot adauga boabe de piper, cimbru sau tarhon.


Daca probati reteta mea de Ciorba din carne de oaie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt bievnite....omul cat traieste inavata.
8

09.11.2018

Sunt fragede si delicioase aceste fursecuri, iar aluatul se poate taia cu diferite forme. Cu siguranta va fi un desert foarte apreciat de cei mici, si daca le faceti impreuna cu ei vor fi si mai incantati.💜



Daca probati reteta mea de Fursecuri fragede, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).