30.09.2018

Carnita frageda si aromata si sos delicios, dulce-acrisor...o bunatate! Recomand reteta cu mult drag!💜


Daca probati reteta mea de Pulpe de pui cu sos de rosii la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

24.09.2018

Mere rase la borcan fara zahar sau conservanti. Sunt excelente pentru placinte sau diverse prajituri. Cand am mere mai multe de la tara, asa le pastrez...rezista garantat! La fel se poate pastra si dovleacul placintar. ✌

Daca probati reteta mea de Mere rase la borcan pentru placinte si diverse prajituri, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

29

Daca va plac inimile si pipotele va recomand cu drag sa faceti si voi acest fel de mancare…este simplu si bun. Sper sa incercati reteta si sa va placa!❤


Daca probati reteta mea de Tocanita cu inimi, pipote si ciuperci, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
12

23.09.2018

Zacusca de fasole boabe este o bunatate! Recomand portie dubla daca vreti s-o mai apuce iarna in camara voastra.😏 

Daca probati reteta mea de Zacusca de fasole boabe, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

10

20.09.2018

Prajitura cu aluat turnat si branza dulce este un desert delicios, ieftin, care se prepara rapid. Pot spune ca este in topul prajiturilor cu branza...imi place foarte mult ❤



Daca probati reteta mea de Prajitura cu aluat turnat si branza dulce  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
23

18.09.2018

Pentru ca am ajuns la 500 de retete pe blog, mi-am dorit ca reteta cu acest numar sa fie un desert. Un desert care sa ne aduca aminte de bunatatile pe care ni le faceau bunicile, matusile sau mamele noastre. Va invit cu drag sa-l probati si voi!


Daca probati reteta mea de Biscuiti spritati de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
10

Sunt deliciosi...merg bine alaturi de un castron maare cu salata verde. De asemenea, arata bine si pe o masa de sarbatoare, aranjati simplu si frumos pe un platou.😘


Daca probati reteta mea de Ficatei inveliti in bacon, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe 
pagina mea de facebook 


4

17.09.2018

Gemul de prune se prepara usor si este nelipsit din camara noastra. Este printre preferatele mele la categoria gemuri.💜


Daca probati reteta mea de Gem de prune, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

13.09.2018

Nu toata lumea se incumeta sa faca maioneza acasa…pare greu de facut, dar nu este. Pentru reusita maionezei uleiul trebuie adaugat putin cate putin si amestecat bine.

Daca probati reteta mea de Maioneza(facuta cu telul), va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-a iesit.

0

E simpla si buna, ca la tara....doar ca n-a fost facuta pe plita incinsa de la jar. Am servit tocanita cu paine si castraveti si gogosari murati! Ce bunatate!💛


Daca probati reteta mea de Tocanita de cartofi cu carne de pasare, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
11

Este absolut minunata aceasta prajitura. Este rapida, ieftina si se prepara in doi pasi si trei miscari. ✌ Se poate face si cu alte fructe sau branza ...merita ca sa salvati reteta...o recomand cu drag! ❤


Daca probati reteta mea de Prajitura turnata cu mere  sau orice alta reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe pagina de Facebook, Facebook.


30

12.09.2018

Respectati pasii din reteta si veti obtine un blat aerat si pufos chiar daca nu contine praf de copt sau alti agenti de crestere💜.



Daca probati reteta mea de Blat de tort cu vanilie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-a iesit. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

11.09.2018

Blat pufos si crema delicioasa cu frisca, ciocolata, mascarpone si fulgi de cocos. Un tort delicios, lejer, pe care il putem prepara la orice ocazie. Eu l-am facut de Sfanta  Maria, pentru sotul meu (Marian)...musafirii nostri au fost super incantati💜.


Daca probati reteta mea de Tort Raffaello, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

10.09.2018

O prajitura absolut minunata, gustoasa si aspectuasa. Recomand reteta cu mult drag...sunt sigura ca o sa va placa! Initial, aceasta prajitura se numea "poseta Elenei Udrea". La rugamintea mai multor cititori am decis sa ii schimb numele😊.

 Daca probati reteta Prajiturii Fantezie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

21

05.09.2018

Orezul, fideaua, taiteii, colarezii sau grisul cu lapte, sunt deserturi simple, delicioase si cu amintiri frumoase din copilarie. Astazi m-am intors din nou cu gandul in bucataria MAMEI. ❤


Daca probati reteta mea de Orez cu lapte sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
25