29.08.2018

Trebuie neaparat sa incercati aceasta prajitura. Nu este una foarte scumpa, contine ingrediente la indemana oricui, iar rezultatul este mai mult decat delicios💜.


Daca probati reteta mea de Prajitura cu blat de cocos si crema de vanilie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

28.08.2018

Pentru masa de pranz am facut acesti cartofiori cu kaizer. Se prepara simplu, rapid si au multe calorii 😊))….pai de aia sunt eu grasa si frumoasa!💜<

Daca probati reteta mea de Cartofi cu afumatura(kaizer) la cuptor sau orice reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍.

2

Ghiveciul de legume este un preparat delicios si savuros. Se poate servi ca atare sau ca si garnitura la friptura. Noi l-am servit simplu. Se mai pot adauga conopida, praz, bame sau legumele care va plac.😉


Daca probati reteta mea de Ghiveci de legume la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

4

Aceasta prajitura se prepara rapid si foarte usor.  Este pufoasa, aromata si delicioasa. Se poate pregati cu orice fructe de sezon.💛



Daca probati reteta mea de Prajitura cu prune, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

22.08.2018

Este o prajitura rapida, frageda, delicioasa si cu aspect placut. Umplutura este la alegere: mere, dovleac, gem amestecat cu miez de nuca, etc.


Daca probati reteta mea de Prajitura grilaj cu umplutura de dovleac, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

9

19.08.2018

Inca o reteta siimpla si fara mari batai de cap. Rezultatul: carnita frageda si delicioasa ;) O recomand cu drag si incredere!💜


Daca probati reteta mea de Pulpe de pui coapte in lapte, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite!😍

8

Dupa parerea mea, aceasta reteta de chec cu apa minerala este printre primele cele mai usoara retete de chec. Chiar daca ouale le batem intregi, fara a le separa, rezultatul este unul pufos si delicios.💜 Recomand cu drag sa-l incercati si voi!

Daca probati reteta mea de Chec cu apa minerala sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

60

17.08.2018

Aveam la congelator niste oase de porc crescut la curte si m-am gandit sa fac o ciorba. Cu legume si bors proaspat de casa, a iesit o bunatate. Servita in strachina, parca este si mai buna💜.




Daca probati reteta mea de Ciorba de cartofi cu oase de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
   
10

16.08.2018

Asteptam musafiri, si pe langa mici, pastrama si carne de pui la gratar (sotul meu s-a ocupat de acesta) m-am gandit sa fac si o ciorbica rapida si delicioasa. Toti musafirii mei au mai cerut un polonic cu ciorba....a iesit tare buna. Acrisoara si fina ca matasea💜.

Daca probati reteta mea de Ciorba de pui si ciuperci, va astept cu drag  sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
6

Prajitura rasturnata cu prune si caramel este un desert delicios care se poate face si cu alte fructe de sezon. Se prepara rapid si contine ingrediente la indemana oricui. Recomad cu drag reteta❤.


Daca probati reteta mea de Prajitura rasturnata cu prune si caramel, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

13.08.2018

Simplu si bun acest preparat. Il puteti folosi ca si garnitura sau il puteti consuma cu o mamaliguta moale si fierbinte, asa cum am facut noi. Recomand reteta cu drag💜!


Daca probati reteta mea de Ciuperci inabusite cu vin si usturoi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
6

Acesti trandafirasi sunt pufosi, aromati si tare draguti. Sunt buni cazi, dar si reci....daca mai raman😄. Recomand cu drag sa ii faceti si voi! ❤


Daca probati reteta mea de Trandafirasi cu branza dulce si stafide sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile
0

05.08.2018

Ciocolata de casa, rapida si usor de facut. Prepararea ei dureaza aproximativ 20 de minute si rezultatul este unul delicios. Daca respectati pasii din reteta, nu are cum sa nu va iasa.💜

Daca probati reteta mea de Ciocolata de casa sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
6

04.08.2018

Inca o prajitura minunata de post. Se prepara rapid, contine ingrediente ieftine si este delicioasa...nici nu zici ca este de post. Daca nu aveti cantar, puteti masura ingredientele cu o cana cu volumul de 250 ml. Recomand reteta cu drag! 💜



Daca probati reteta mea de Prajitura Tavalita-varianta de post  
sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
36

Clatitele sunt un desert delicios, dar pot fi si un aperitiv rapid si bun. Sunt multe variante, iar reteta se poate adapta foarte usor: clatite dulci, sarate, la cuptor...toate sunt o nebunie. Astazi va prezint reteta clasica de clatite...fragede si pufoase💜.



Daca probati reteta mea de Clatite sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜.  Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.

20

03.08.2018

Aceasta tocana de miel este excelenta intr-o zi de sarbatoare, dar la fel de bine merge si in celelalte zile ale anului. Carnita frageda si sos dulce-acrisor...o bunatate!😋

Daca probati reteta mea de Tocana de miel si cepa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste invata.

2

02.08.2018

Ce pofta ne-a fost de o supa de rosii cu taitei de casa. Este o supa dulce-acrisoara cu gust minunat. In urma cu trei zile am facut prima serie de suc de rosii pe anul acesta si m-am gandit “sa-i fac proba” folosind-ul in aceasta supa. A iesit delicioasa. Haideti sa va spun cum am facut-o.

Daca probati reteta mea de Supa de rosii cu taitei de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

14

01.08.2018

Sunt multe metode de conservare a ardeilor iuti: in otet, apa si sare, doar in otet si sare, cu zahar sau fara, cu condimete sau fara condimente. Astazi va prezint o reteta de ardei iuti opariti. Avantajul acestei retete este ca putem manevra ardeii mult mai usor si vor incapea mai multi in borcane.✋


Daca probati reteta mea de Ardei iuti opariti, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-au iesit. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0