30.07.2018

Un preparat simplu si delicios...in cateva minute a fost devorat pana la ultima bucatica. Recomand cu drag sa faceti si voi!

Daca probati reteta mea de Ficat de porc fragezit in lapte, la tigaie, va astet cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

29.07.2018

Gata, am venit si cu rezultatul final. Va place cum arata? Sunt delicioase si aspectuase. Cu siguranta vor fi apreciate de cei dragi voua.❤


Daca probati reteta mea de Chiftelute in aluat de foietaj, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
1

24.07.2018

Pe timp de vara obisnuiesc sa fac des aceast fel de mancare, fie cu carnita sau  fara. Este rapida si savuroasa. Recomand s-o faceti si voi!😘


Daca probati reteta mea de Mancare de dovlecei cu piept de pui, va astept cu drag sa reveniti sa-mi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
6

23.07.2018

Si acest fel de mancare ne place si il prepar, mai ales vara, cu fasole verde proaspata. Are un gust deosebit si imi place sa inting cu coaja de paine in sosul delicios.😋 



Daca probati reteta mea de Mancare de fasole verde cu carne, la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

Minunata prajitura am facut!! (ma laud singura 😊))….este apetisanta si delicioasa. Se prepara rapid, contine ingrediente ieftine si la indemana oricui. Puteti inlocui prunele cu fructe de sezon. Recomand cu drag reteta!


Daca va place reteta mea de Prajitura cu prune si bezea, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult va placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
22

22.07.2018

Aceste pulpite sunt mult mai sanatoase, dar la fel de gustoase ca cele prajite in baie de ulei. Doar ca timpul de gatire dureaza putin mai mult..... se merita💛!


Daca probati reteta mea de Pulpe de pui cu invelis crocant, la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste invata💓

8

Aceasta placinta este usor de preparat si se poate consuma calda, dar este buna si rece. Se poate servi la mic dejun, ca si gustare sau o putem lua la pachet💜.

Daca probati reteta mea de Placinta cu carne, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

21.07.2018

Legumele putin coapte fac acest fel de mancare sa aiba o savoare aparte. Este un preparat lejer si  vara poate fi servit si rece. Recomand reteta cu mult drag!

Daca probati reteta mea de Macrou cu legume coapte, la cuptor,  va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

20.07.2018

Deliciosi acesti ficatei. Sunt fragezi, iar sosul este aromat si usor dulceag. Daca vrei ceva rapid si bun, iti recomand cu drag aceasta reteta!😍

Daca probati reteta mea de Ficatei de pui in sos de ceapa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite. Daca va plac retetele mele, ma puteti urmari pe  pagina mea de facebook 

36

11.07.2018

Prajitura cu visine sau cu orice fructe de sezon este un desert rapid si delicios. Chiar daca nu am separam ouale, a iesit o prajitura destul de pufoasa.Va invit cu drag sa probati reteta.💜
.

 Daca probati reteta mea de Prajitura cu visine, va astept cu drag sa reveniti si sa-mi spuneti cum v-a reusit. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite
0

09.07.2018

Briosele sunt un desert ideal, sunt delicioase si usor de pregatit. Exista multe combinatii si se pot decora in multe feluri. Am ales o varianta simpla si buna care sper sa va placa. 💜

Daca probati reteta mea de Briose cu cacao si visine sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
22

06.07.2018

Cand vine vorba de vinete, nu ma pot abtine sa nu le gatesc in mai toate felurile. Aceasta reteta este delicioasa, este usor de pregatit si sanatoasa. O recomand cu incredere!




Daca probati reteta mea de Vinete umplute, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
 
4

04.07.2018

Prajitura sau tortul  Musuroi de cartita este un desert racoritor si delicios, care este usor de facut... il poate face orice incepator in bucatarie 😊

Daca probati reteta mea de Musuroi de cartita, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-a reusit si daca a fost si pe gustul vostru. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

03.07.2018

O prajitura simplu de facut, aromata si super buna. Recomand reteta cu drag! Se pot folosi fructele care va plac, fructe de sezon.✌

Daca probati reteta mea de Prajitura rasturnata, cu visine, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

Aceasta tocanita este foarte buna si se poate prepara cu orice fel de carne. Eu, in timpul verii, o fac cel putin de 2-3 ori, fie cu carne de porc sau pasare, iar iarna folosesc  vinete si ardei pe care ii congelez din toamna.

Daca probati retea mea de Tocanita cu vinete, ardei copti si carne de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

2

Aseara va aratam cum am pregatit costitele pe care urma sa le pun astazi in cuptor. Acum am venit si cu rezultatul final: costite fragede, aromate si delicioase. Arata apetisant, nu-i asa? 😉

Daca probati reteta mea de Scaricica(coaste) de porc la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
36

02.07.2018

Va recomand aceste chiftelute deoarece se prepara rapid, sunt gustoase si mult mai sanatoase decat cele prajite.😍

Daca probati reteta mea de Chiftelute din dovlecei, la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2