27.05.2018

Saptamana trecuta, vecina noastra ne-a servit cu o placinta asemanatoare. Mi-a placut tare mult, i-am cerut reteta si azi am facut-o. Va recomand cu drag sa o incercati si voi...este tare buna😋!

Daca probati reteta mea de Placinta rapida cu branza sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜. Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.
19

23.05.2018

Sanatoasa si gustoasa aceasta ciorba de stevie si legume. O fac cel putin de 2-3 ori primavara...ne place tare mult. Sper sa incercati si voi reteta, dar mai ales sa va placa.💜


Daca probati reteta mea de Ciorba de stevie  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile mele de FacebookFacebook.
16

20.05.2018

Tiramisu in varianta aromata cu capsuni. Rapid si delicios! Recomand sa incercati reteta cat mai curand si sper din inima sa va placa!💜

Daca probati reteta mea de Tiramisu cu capsuni, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

8

17.05.2018

Pilaful cu carne de pasare si legume este unul clasic, pufos si tare gustos. Se aseamana tare la gust cu pilaful pe care il mancam in copilarie.💜 


Daca probati reteta mea de Pilaf cu carne de pasare sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
1

Somonul sau orice fel de peste cu lamaie la cuptor se prepara usor, este delicios si sanatos. Recomand si aceasta reteta din toata inima💛.

Daca probati reteta mea de Somon cu lamaie la cuptor sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
2

15.05.2018

Pentru un pranz in familie delicios si satios va recomand cu drag Puiul pe sticla cu cartofi la cuptor. Sper sa incercati cat mai curand reteta!💜


Daca probati reteta mea de Pui pe sticla si cartofi la cuptor, va invit cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

5

14.05.2018

Va spun de la inceput ca recomand reteta cu incredere si drag. Este un chec usor umed si fraged, parfumat si aromat. Se pregateste foarte usor si nu este nevoie sa separam ouale...le batem intregi💜 . Ingredientele le vom masura cu paharul de iaurt.


Daca probati reteta mea de Chec cu iaurt si lamaie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat traieste inavata.
0

13.05.2018

Varza calita este unul dintre preparatele de la care nu ma pot abtine...chiar poftesc😉. Are o aroma deosebita si este tare buna😋.


Daca probati reteta mea de Varza calita cu carnati, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

4

Rulada din cartofi cu sunca si cascaval este delicioasa si satioasa. Perfecta pentu un mic dejun sanatos si gustos, buna de luat la pachet.❤

Daca probati reteta mea de Rulada din cartofi cu sunca si cascaval, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

09.05.2018

Papanasii fierti sunt deliciosi si se fac foarte usor. Se pot servi cu smantana, dulceata sau simpli. Recomand cu drag sa incercati si voi reteta!❤  


Daca probati reteta mea de Papansi fierti, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

08.05.2018

Acum cateva zile va aratam ce urma sa pun la cuptor. Azi am adus reteta si pozele. Varza a la Cluj este un fel de mancare delicios care se pragateste destul de repede. Va invit cu drag sa probati reteta!❤


Daca probati reteta mea de Varza a la Cluj, va stept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

06.05.2018

O prajitura aromata si pufoasa care se face foarte usor🍓🍓🍓. Se poate pregati si cu alte fructe....o recomand din inima! 💜

Daca probati retea mea de Prajitura pufoasa cu capsuni, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💚
14

03.05.2018

Un tort delicios facut cu drag pentru ziua de nastere a sotului meu. Musafirilor nostri le-a placut, sper sa va placa si voua💜.

Daca probati reteta Tortului de ciocolata si capsuni, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

02.05.2018

Un desert rapid si delicios pe care il putem face simplu sau cu fructe de sezon. Se pot folosi fructe congelate, de la borcan sau din compot.❤

Daca probati reteta mea de Prajitura turnata cu branza dulce si capsuni, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0