26.04.2018

Un preparat cu gust minunat care se poate face cu orice fel de carne. Am ales varianta "direct la cuptor" si a iesit perfect!😉 

Daca probati reteta mea de Stufat de miel, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

25.04.2018

Ne place tare mult mancarea de stevie.... in combinatie cu afumatura este si mai delicioasa. Sa incercati si voi! 😉

Daca probati reteta mea de Mancare de stevie cu afumatura, va astept sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

24.04.2018

Prajitura Krantz este o prajitura cu foi de bezea, crema de vanilie si krant din zahar si nuca. Este un desert absolut delicios si pe gustul tuturor. La noi, pe nicio masa de sarbatoare nu lipseste acest desert💛.

Daca probati  reteta mea de Prajitura Krantz  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

4

22.04.2018

O reteta simpla, rapida, gustoasa si sanatoasa. O recomand cu drag! Noua ne place tare mult, sper sa va placa si voua💕


Daca probati reteta mea de Spanac cu lapte si usturoi  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
14

19.04.2018

Ciorba de vacuta este buna in orice sezon. Am ales sa fac una cu legume multe si a iesit o bunatate. Este o ciorba usoara si sanatoasa.

Daca probati reteta mea de Ciorba de vacuta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite💚.

10

17.04.2018

Rulouri din aluat foietaj umplute cu crema de lamaie sunt un desert foarte simplu de preparat si tare bun. Aceste rulouri se mai pot umple cu frisca vanilata sau cu diferite creme💜.

Daca probati reteta mea de Rulouri din foietaj umplute cu crema de lamaie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

2

12.04.2018

Un blat perfect, care merge insiropat si pe care il putem folosi la o multime de torturi. Un pandispan cu cacao simplu, ieftin si rapid. Recomand cu drag si aceasta reteta! 💛


Daca probati reteta mea de Blat de tort cu cacao  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
6