28.03.2018

Prajitura cu foi si crema fiarta de cacao este un desert clasic pe care il adoram in copilarie. Astazi m-am intors in timp si v-am adus si voua reteta.❤

Daca probati reteta mea de Prajitura cu foi si crema fiarta  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
43

23.03.2018

Prajitura Boema este o prajitura cu blat insiropat, glazura si crema de ciocolata si o avelina generoasa din frisca...irezistiblila!  Se prepara relativ usor, este spornica si pe placul tuturor.😎

Dupa ce probati reteta mea de Prajitura Boema, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

2

14.03.2018

Borsul de sfecla rosie este gustos si sanatos, are o culoare superba, este plin de vitamine, plus ca se face usor si rapid. Se potriveste perfect in perioada postului si nu numai. Recomand cu drag sa incercati si voi reteta💛! 
Daca probati reteta mea de Bors de sfecla rosie  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
8

13.03.2018

Orez cu prune uscate si amintiri din copilarie.... Nu stiu daca in zona voastra se face, dar va recomand sa incercati😊. 


Daca probati reteta mea de Orez cu prune uscate  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

12

12.03.2018

Nu mai pregatisem de ceva timp aceste ciuperci pane, asa ca azi le-a venit randul. M-am grabit sa impartasesc reteta si cu voi, fiindca suntem in perioada postului si poate unora va prine bine aceasta reteta. Mie imi plac tare mult ciupercile gatite in acest fel, sper sa va placa si voua💚.

Daca probati reteta mea de Ciuperci pane  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
1

Maioneza de post din lapte de soia are gustul apropiat al maionezei clasice. Se prepara rapid si usor. Poate fi folosita la salata orientala, de vinete sau se pot adauga in ea cativa catei de usturoi zdrobiti si vom obtine un sos delicios care merge cu dovlecei prajiti, ciupercute si alte legume. V-o recomand cu drag!❤

Daca probati reteta mea de Maioneza de post din lapte de soia, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

1

08.03.2018

Sunt aromati, dulci si tare buni acesti mucenici. Imi plac si cei moldovenesti, dar si acestia ca se fac in zona noastra. ❤


Daca probati reteta mea de Mucenici muntenesti fierti sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
14

Pastele cu ciuperci sunt un preparat simplu, gustos si hranitor. Puteti inlocui ciupercile proaspete cu ciuperci din conserva si va iesi ceva la fel de bun.😊


Daca probati reteta mea de Paste cu ciuperci  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

15

07.03.2018

Chiar daca nu am calit legumele ci am ales varianta “direct la cuptor”, a iesit o mancarica delicioasa. Recomand sa incercati si voi reteta!💜


Daca probati reteta mea de Mancare de praz cu masline si cartofi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

Cine cunoaste gustul acestui fel de mancare facut de MAMA sau BUNICA? Daca nu ai mancat pana acum, iti recomand cu drag sa incerci acest preparat.💜 
Daca probati reteta mea de Mancare de prune uscate sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
22

03.03.2018

Fasolea scazuta este un preparat gustos si satios. Este una dintre cele mai des intalnite mancaruri de post. Va invit cu drag sa o preparati si voi.😘

Daca probati reteta mea de Fasole boabe scazuta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

15
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).