31.01.2018

O tocanita simpla si buna pe care o putem servi cu mamaliguta sau piure de cartofi si cu muraturi. Simplu de facut si delicioasa...ca  ACASA 💚

Daca probati reteta mea de Tocanita cu carne de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2

30.01.2018

Am avut o rata de curte(ceva mai batrana), am fiert-o, apoi am pus-o pe un strat de cartofi. Am pus totul la cuptor si a iesit o nebunie...si bun si sanatos.

Daca probati reteta mea de Rata cu cartofi la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2

29.01.2018

Ne plac inimile si pipotele. Le folosesc la tocanite, le fac inabusite cu ceapa si usturoi sau prajite. De data astea le-am combinat cu orez. A iesit ceva delicios.

Daca probati reteta mea de Pilaf cu inimi si pipote, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.

0

Un aluat rapid si bun cu care se lucreaza usor. Se poate folosi la placinte, fursecuri, diverse prajituri, nuci, cornulete💜.

Daca probati reteta mea de Aluat fraged, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
20

28.01.2018

Prajitura cu branza dulce si stafide este o prajitura deosebit de buna cu foi fragede si umplutura aromata de branza....se topeste in gura! Se pregateste relativ usor, este spornica si satioasa.💚

Daca probati reteta mea de Prajitura cu branza dulce si stafide, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.
16

26.01.2018

Un desert economic, aromat si delicios.mplutura poate sa fie de mere sau gem amestecat cu miez de nuca.

Daca probati reteta mea de Cornuri cu dovleac, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut.
0

25.01.2018

Gogosi delicioase, pufoase care se pastreza moi si a doua zi. Recomand cu drag reteta....o sa va indragostiti de ea...dar nu prea mult, ca ingrasa😃 



Daca probati reteta mea de Gogosi din cartofi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

23.01.2018

Tocanita de telina, ciuperci si carne de porc este un preparat delicios, cu o aroma deosebita. Este tare buna si cu carne de pui sau de ce nu, simpla, fara carne. Recomand cu drag si aceasta reteta!❤  

Daca probati reteta mea de Tocanita de telina, ciuperci si carne de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut, toate sfaturile sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

22.01.2018

Ne place tare mult...este una dintre cele mai bune ciorbe. Zeama cremoasa, gust usor de afumatura si carnita frageda....deliciu😋!

Daca probati reteta mea de Ciorba de ciolan afumat dreasa cu smantana, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
10

17.01.2018

Un preparat simplu si delicios pe care il poate face orice gospodina incepatoare. Acesti cartofi se pot servi ca atare sau langa orice friptura. Bunatate!😋

Daca probati reteta mea de Cartofi cu branza la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.💜 
26

15.01.2018

Salata de telina cu maioneza este una simpla si delicioasa care se face in maxim 10 minute. Se poate servi pur si simplu pe paine sau ca si garnitura la diverse fripturi. Savoare si gust de nota10!❤


Daca probati reteta mea de Salata de telina cu maioneza, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
19

12.01.2018

Va mai aduceti aminte de deserturile simple si bune din copilarie? Eu n-am sa le pot uita niciodata...astazi m-am "jucat" putin cu niste biscuiti si ciocolata si cam asta a iesit. Rezultatul este unul delicios, va asigur!✌

Daca incercati reteta mea de Tort de biscuiti cu crema de ciocolata, va astet cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite!💜

11

11.01.2018

Aceasta friptura de pasare se poate servi cu garnitura de orez, piure, paste, sau se serveste simpla, cu paine...un deliciu!😋



Daca probati reteta mea de Friptura de pasare cu sos de rosii si usturoi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

8

 Sunt multe variante de umplutura(branza, sunca, peste), dar eu am ales-o pe aceasta cu pate de ficat, o pasta fina, simpla si buna😌. 

Daca probati reteta mea de Oua umplute cu pate de ficat, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat tarieste invata💜.
2

10.01.2018

Un un preparat delicios care are succes de fiecare data. Ceapa alba o puteti inlocui cu ceapa rosie, iar pe langa maioneza puteti adauga si 1-2 linguri de smantana fermentata. Striu ca este bomba calorica, dar nu mancam in fiecare zi asa ceva. Va recomand cu drag reteta, sigur o sa va placa!❤

Daca probati reteta mea de Chiftelute cu maioneza si ceapa marinata sau orice alta reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste inavata💜. Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.
31

Gustul si savoarea preparatelor facute in vasul de lut sunt unice si delicioase. Puiul astfel copt, in suc propriu, este fraged si tare bun😋.

Daca probati reteta mea de Pui copt in vas de lut, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestile primite de la voi sunt binevenite💛.

2

09.01.2018

O ciorbita delicioasa, perfecta in sezonul rece si nu numai. Noua ne place in orice anotimp.... zeama de varza sa fie😊.  

Daca probati reteta mea de Ciorba de porc acrita cu zeama de varza, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).