31.01.2018

Tocanita cu carne de porc

O tocanita simpla si buna. O servim cu mamaliguta sau piure de carofi si cu muraturi.


loading...

      Ingrediente:

  • 800g carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • 200 g pasta de ardei si rosii(puteti inlocui cu bulion sau suc de rosii)
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • cateva fire de patrunjel verde



Aici gasiti reteta de PAPRICAS CU CARNE DE PORC.

Mod de preparare:
Spalam carnea, o tamponam cu hartie absorbanta si o taiem in cubulete.
Incingem uleiul intr-o cratita si punem bucatile de carne. Le rumenim pe toate partile, apoi adaugam ceapa tocata marunt. Amestecam, lasam sa se inmoaie ceapa si adaugam apa cat sa acopere carnea si ceapa. Cand incepe sa clocoteasca punem un capac pe cratita si lasam sa fiarba la foc mic. La jumatatea fierberii adaugam pasta de rosii si ardei, apoi condimentam cu boia, sare si piper.





Mai lasam pe foc pana carnea este bine patunsa si sosul mai scade si se ingroasa putin. Adaugam usturoiul zdrobit, lasam sa mai dea cateva clocote, inchidem focul de sub cratita si presaram patrunjelul tocat. Servim tocanita cu piure de cartofi sau cu mamaliguta.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.Aici gasiti si alte retete cu MANCARURI CARNE/PESTE.






loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente