Daca probati reteta mea de Rata cu cartofi la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
Ingrediente:
- pulpele si pieptul de la o rata
- 6 cartofi
- sare
- piper
Aici gasiti reteta PULPELOR DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR.
Aici gasiti reteta pentru SUPA CU TAITEI SI CARNE DE RATA.
Mod de preparare:
Am spalat carnea de rata(am avut rata de curte) si am pus-o la fiert intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am inlaturat spuma care s-a format ori de cate ori a fost nevoie. Am fiert-o pana s-a gatit pe jumatate.
Am curatat si spalat cartofii, apoi i-am taiat in cubulete. I-am pus intr-o tava, am asezat deasupra carnea de rata si am turnat supa(zeama in care a fiert carnea) cat sa acopere cartofii. Am dat tava la cuptor, foc potrivit pentru aproximativ 50 de minute pana carnea si cartofii au fost bine patrunsi si s-au rumenit frumos. Spre sfarsit am condimentat cu sare si piper macinat. Am servit preparatul alaturi de gogonele murate....un deliciu!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete de MANCARURI CU CARNE/PESTE.
Aici gasiti reteta pentru SUPA CU TAITEI SI CARNE DE RATA.
Mod de preparare:
Am spalat carnea de rata(am avut rata de curte) si am pus-o la fiert intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am inlaturat spuma care s-a format ori de cate ori a fost nevoie. Am fiert-o pana s-a gatit pe jumatate.
Am curatat si spalat cartofii, apoi i-am taiat in cubulete. I-am pus intr-o tava, am asezat deasupra carnea de rata si am turnat supa(zeama in care a fiert carnea) cat sa acopere cartofii. Am dat tava la cuptor, foc potrivit pentru aproximativ 50 de minute pana carnea si cartofii au fost bine patrunsi si s-au rumenit frumos. Spre sfarsit am condimentat cu sare si piper macinat. Am servit preparatul alaturi de gogonele murate....un deliciu!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete de MANCARURI CU CARNE/PESTE.
Arata foarte bine!O sa incerc si eu reteta!O zi frumoasa si spor la gatit tuturor!😊😊
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos! Te pup, o seara frumoasa alaturi de cei dragi!
Ștergere