11.01.2018

Oua umplute cu pate de ficat

Mi-a fost pofta si-am facut.Sunt multe variante de umplutura(branza, sunca, peste)dar eu am ales-o pe aceasta...simpla si buna.



loading...
       Ingrediente:



Aici gasiti reteta de CHIFTELUTE CU MAIONEZA SI CEAPA MARINATA.

Mod de preparare:
Ouale care au stat la temperatura camerei le punem la fiert(foc mic)intr-o craticioara cu apa cat sa le acopere cu 2 degete. Le fierbem aproximativ 5-6 minute(dupa primul clocot), apoi le transferam intr-un vas cu apa rece. Cand se racoresc le curatam de coaja si le taiem in jumatati, pe lung.Scoatem galbenusul, il punem in vasul blenarului si il maruntim. Punem pateul de ficat si mai pulsam de cateva ori pana obtinem o pasta omogena. Potrivim gustul de sare. Puteti adauga piper, nucsoara, boia sau condimentele care va plac .Incorporam maioneza, apoi punem compozitia intr-un posh si umplem golurile de la albus. Ornam dupa preferinta. Cam asta-i tot...simplu si bun!
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca :). Puteti distribui pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti si alte retete cu APERITIVE/GARNITURI.






loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Articole recente