Ingrediente:
- 5 oua
- 3 linguri pate de ficat (il puteti prepara ca aici)
- 2 linguri maioneza rapida(reteta aici)
- 1 lingura mustar
- sare
Ouale trebuie sa stea macar o ora la temperatura bucatariei ca sa nu se sparga la fiert. Le punem intr-un vas si turnam apa cat sa le acopere cu 2 degete. Le fierbem la foc mic aproximativ 5-6 minute dupa primul clocot, apoi le transferam intr-un vas cu apa rece. Cand se racoresc le curatam de coaja si le taiem, pe lungime, in jumatati. Scoatem galbenusul cu atentie ca sa nu rupem albusul si il punem in vasul blendarului. Il pasam, apoi adaugam pateul de ficat si mai pulsam de cateva ori pana obtinem o pasta omogena. Potrivim gustul de sare. Puteti adauga piper, nucsoara, boia sau condimentele care va plac. Incorporam maioneza, apoi punem compozitia intr-un posh si umplem golurile de la albus. Asezam ouale umplute pe un platou si le ornam dupa preferinta. Cam asta-i tot...simplu, de efect si tare bun💛.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😊. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook , unde postez si alte retete delicioase. Ma puteti urmari si pe Instagram sau pe Pinterest.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.
Aici gasiti TOATE RETETELE MELE DE LA A LA Z.
Superrrrr
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!
Ștergere