09.01.2018

Ciorba de porc acrita cu zeama de varza

O ciorbita delicioasa, perfecta pentru aceste sezon.


loading...

       Ingrediente:
  • 1kg oase de porc
  • 2 cartofi potriviti ca marime
  • o ceapa
  • un morcov
  • o mana de ardei gras(am folosit congelat)
  • o radacina telina (de marimea unui ou)
  • o radacina mica de patrunjel
  • o radacina mica de pastarnac
  • 3 linguri zarzavat pentru ciorbe(pregatit ca aici)
  • zeama de varza (dupa gust)
  • sare
  • cateva fire de leustean


Mod de preparare:
Portionam oasele de porc si le punem la fiert intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa.
Indepartam spuma care se formeaza de cate ori este nevoie.
Curatam si spalam legumele, apoi le taiem cubulete.
Le adaugam in oala cand este carnea fiarta pe jumatate.
Daca apa din oala scade prea mult, mai adaugam alta fierbinte. Lasam sa fiarba in continuare la foc mic.




Cand legumele si carnea sunt bine patrunse adaugam zarzavatul de ciorba.Acrim ciorba cu zeama de varza (dupa gust)
Potrivim gustul de sare si mai lasam sa dea cateva clocote .
Inchidem focul si adaugam leustean tocat.Servim ciorba fierbinte cu ardei iute.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu CIORBE/SUPE.







loading...

Un comentariu:

  1. Florina9/1/18

    Toate retetele dvs.sunt delicioase. Multe din ele si eu le-am facut. Va multumim si multa sanatate va dorim,si la cat mai multe retete asteptam.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Articole recente