19.12.2017

Bucati de carne si carnati gustoase, fragede si aromate ....exact ca in copilarie...ca ACASA!💗 Ce amintiri frumoase, ce dor nebun....!



Daca probati reteta mea de Carne,costite si carnati, la garnita, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

24

18.12.2017

Prajitura Chinezoaica este un fel de negresa absolut delicioasa, are nuca multa si glazura crocanta de galbenus....o prajitura cu gust si dor de copilarie💟.

Daca probati reteta mea de Prajitura Chinezoaica, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

8

17.12.2017

Retetele de caltabos difera de la o regiune a tarii la alta. Astazi va prezint reteta pe care o stiu de la mama, care se se face la noi, in zona Buzaului.



Daca probati reteta mea de Caltabos, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
24

Daca tot am taiat porcul trebuia sa facem si jumarele, nu? Au iesit crocante si delicioase. Sper sa incercati si voi reteta, iar daca aveti recomandari le astept cu drag 😊 



Daca probati reteta mea de Jumari, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-au iesit si cat de mult v-au placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

12.12.2017


Un desert ieftin, super aromat, fraged si delicios. Turta dulce.... dulcele copilariei. Recomand sa faceti impreuna cu copiii...se vor bucura enorm.💜 


Daca probati reteta mea de Turta dulce glazurata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
6

10.12.2017

Va prezint o reteta de lebar delicios, asa cum se face la noi in zona Buzaului(comuna Florica). Sper sa o incercati, si sa va placa 💙 



Daca probati reteta mea de Lebar de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat trieste invata.
5

La reteta de toba, condimentele sunt la alegere. Dupa gustul fiecaruia putem adauga mai multa sau mai putina grasime sau se poate pune si ficat, cap si picioare de porc. In toate variantele toba este delicioasa. Noi o si afumam putin ... Am avut organele porcului sacrificat(anul acesta l-am taiat mai devreme) am mai cumparat in plus limba, rinichi si inimi. Am facut mai multe tobe(lebari si caltabosi), pentru ca o parte din ele vor ajunge peste hotare, la oameni dragi noua.


Daca probati reteta mea de Toba de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

14

Aceste cornulete sunt delicioase, fragede si au o aroma aparte. O reteta simpla, deosebita si usor de facut. O recomand cu drag!❤

Daca probati reteta mea de Cornulete fragede cu nuca sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cum v-au reusit si cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste inavata. Ma puteti urmari pe pagina mea de facebook  unde va astept cu multe retete delicioase ca sa aveti de unde va inspira😉.
24

09.12.2017

O ciorba delicioasa si sanatoasa care, pentru mine, are  gust de copilarie ...ca la MAMA acasa! Sper s-o faceti si voi cat mai curand si sa va placa asa cum ne place noua💚.

Daca probati reteta mea de Bors de gaina cu taitei de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traeste invata😍.
2

04.12.2017

Baigli- cozonacei sau un fel de rulada, un desert satios si gustos. Un desert aromat cu umplutura generoasa de nuca sau mac.
 Se aranjeaza frumos pe un platou demn de masa de sarbatoare si nu numai💙.

Daca probati reteta mea de Baigli-cozonacei cu umplutura de nuca si mac, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat tarieste invata💛.
8

Carnati suculenti si bine condimentati...un deliciu!! Nu conteaza anotimpul... si pe timpul verii fac carnati proaspeti din 4-5 kg de carne, nu ii afum, ii pun in pungute si ii tin in congelator. Se pot face doar din carne de porc renuntand la cea de vita.



Daca probati reteta mea de Carnati de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
11

03.12.2017

Cremoasa, ciocolatoasa si delicioasa. Aceasta prajitura, la copt, se separa singura in straturi. Recomand cu drag sa o faceti si voi!💜

Daca probati reteta mea de Prajitura desteapta cu ciocolata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

18

01.12.2017

Ne place fasolea gatita in mai toate felurile, insa fasolea cu ciolan este preferata noasta. Recomand cu drag sa incercati reteta!👍 Va invit sa o cititi mai jos.


Daca probati reteta mea de Fasole cu ciolan in bol de mamaliga, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
2
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).