27.11.2017

Aceste spaghete cu pui si suc de rosii sunt un preparat  gustos si satios. Sunt foarte bune pentru pranz... dar si pentru cina. Cand sunt in pana de idei, mai apelez si la aceasta reteta😍.

Daca probati reteta mea de Spaghete cu pui si suc de rosii  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
8

23.11.2017

Dragi gospodine, a venit timpul sa va puneti din nou sotii la treaba😊. Voi cu gatitul...sotii cu inventatul😉.

Aici gasiti retetele mele cu: APERITIVE/GARNITURI,  SUPE/CIORBE,  MANCARURI CARNE/PESTE,  DULCIURI. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

21.11.2017

Ciorba de cartofi este usor de pregatit si este nemaipomenita pentru perioada postului. Radacinoasele si verdeata ii dau o savoare aparte.💜

Daca probati reteta mea de  Ciorba de cartofi, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
17

19.11.2017

Prajitura cu mere si sirop de zahar ars este delicioasa, aromata si bine insiropata....nici nu zici ca este de post. Contine doar cateva ingrediente ieftine si la indemana oricui. Recomand cu drag s-o faceti si voi! 💚
Daca probati reteta mea de Prajitura  cu mere si sirop de zahar ars (de post), va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata❤,
4

17.11.2017

Un preparat de post, gustos, consistent si sanatos. Il putem servi ca si garnitura la o friptura sau il servim ca atare.💜

Daca probati reteta mea de Pilaf cu ciuperci, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

10

15.11.2017

Ca sa obtinem o friptura frageda si suculenta, recomand sa folositi carne care sa aiba si putina grasime. Rezultatul va fi unul mai mult decat delicios 😋

Daca probati reteta mea de Ceafa de porc la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
10

14.11.2017



Un cozonac bun, fraged si aromat. Cand timpul nu-mi permite sa stau prea mult in bucatarie, apelez si la aceasta varianta😉. 



Daca probati reteta mea de Cozonac fara framantare, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
11

O salata rapida si buna cu o textura care-mi place tare mult. Recomad cu drag sa o faceti si voi, este absolut delicioasa💙!

Daca probati reteta mea de Salata cu limba de porc si ciuperci, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sun binevenite! 💚

0

Pentru pranzul de azi am preparat aceasta delicioasa tocanita. Mai am supa cu galuste pufoase (reteta aici) ramasa de ieri, si masa-i gata. Nu ramane decat ...sa avem pofta!😉

Daca probati reteta mea de Tocanita de pui, ceapa si ardei copti, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
0

13.11.2017

Cunoscuta si sub numele de Lamington, aceasta prajitura se prepara foarte usor si este un desert spornic, cu gust minunat. Recomand reteta cu mult drag!❤




Daca probati reteta mea de "Tavalita" sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

1

09.11.2017

Borsul de somon se pregateste rapid, este delicios si sanatos. Cand eram copil, mama ne facea bors de peste(crap, caras) si il mancam cu mamaliga rece. Ce bun mai era.... 

Daca probati reteta mea de Bors de somon, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
12

Somonul aromat la cuptor este usor de preparat, cu un rezultat delicios si aromat. Somonul se poate inlocui cu pestele care va place. Recomand sa faceti si voi, este gustos si santos💛.

Daca probati reteta mea de Somon aromat la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.

3

06.11.2017

Nimic nu se compara cu o supa facuta cu taitei de casa si pasare de curte... ca in copilarie, ca la mama ACASA❤!

Daca probati reteta mea de Supa cu taitei de casa si carne de rata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

Usor de preparat si extrem de delicioasa...ca la MAMA acasa! Cu muraturi si o mamaliguta calda..iti lingi degetele!💚  

Daca probati reteta mea de Tocanita de ceapa si pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
5

04.11.2017

Daca esti in pana de idei si nu stii ce desert sa faci, incearca acest chec minunat... vei fi incantata. Cu toate ca nu contine agenti de crestere, checul iese pufos, fraged si gustos.💜  

Daca probati reteta mea de Chec cu rahat, cacao si iaurt (fara agenti de crestere) sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍. Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

3

02.11.2017

Minunata aceasta placinta...se prepara rapid, contine ingrediente accesibile si este absolut delicioasa. Recomand cu drag reteta!💜

Daca probati reteta mea de Placinta cu branza dulce si iaurt, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

01.11.2017

O prajitura cu foi din bezea si nuca, crema fina si glazura de ciocolata. Dupa parerea mea este prajitura perfecta pentru o masa de sarbatoare si nu numai💛.



 Reteta de inspiratie, Miremirc . Daca probati reteta Prajiturii Alcazar, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😍.
8