23.10.2017

Un preparat simplu si tare bun. Il putem servi alaturi de un piure, paste sau se poate servi ca atare, cu painica proaspata sau mamaliguta...si cu ceva muraturi😊😋.


Daca probati reteta mea de Pui cu sos si usturoi la cuptor, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

11.10.2017

Ciorba de perisoare este una gustoasa si extrem de usor de preparat. Zeama acrisoara si perisoare moi si delicioase.💜 Noua ne place tare mult, se numara printre ciorbele noastre preferate😉.



Daca probati reteta mea de Ciorba de perisoare, sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile mele de FacebookFacebook.
12

Un preparat rapid, satios si delicios, care contine ingrediente la indemana oricui. Recomand reteta cu mult drag😍!


Daca probati reteta mea de Tocanita cu ciuperci si pulpe de pui dezosate, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a palcut. Toate sfaturile,? sugestiile primite de la voi sunt binevenite...omul cat traieste invata💛.
6

10.10.2017

Sunt tare bune aceste placinte cu branza.. noua ne plac si calde si reci. In copilarie erau preferatele mele, si le stiam sub denumirea de branzoaice. Sper sa incercati si voi cat mai curand reteta si mai ales sper din toata inima sa fie si pe gustul vostru.❤
Daca probati reteta mea de Placintele cu branza, in tigaie sau orice reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜.  
10

Am renuntat la carne si am facut un amestec cu orez si ciuperci. Ah!, ce buni au iesit acesti ardei😋😊. Sper sa incercati si voi reteta si sa va placa  la fel cum ne-a placut noua.

Daca probati reteta mea de Ardei umpluti cu orez si ciuperci, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiil eprimite de la voi sunt binevenite.
0

03.10.2017

Sa va mai spun cat a fost de buna? ...pai nu se vede? Te lingi pe degete!! Este o tocanita delicioasa, simpla si rapida.💜


Daca probati reteta mea de Tocanita de pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

6

02.10.2017

Desertul Lapte de pasare face parte din preparatele simple si gustoase din copilarie. Contine cateva ingrediente pe care toate lumea le are in bucatarie si se face relativ usor. De gustul lui ce pot sa spun: bulgarasi/galuste din bezea invaluiti intr-un sos delicios de vanilie.... suna bine, nu-i asa?💚



Daca probati reteta mea de Lapte de pasare  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
0

Un preparat delicios care nu trebuie sa lipseasca din camara noastra. Cand sunt in pana de idei sau nu am timp sa stau prea mult in bucatarie, fierb niste paste, desfac un borcan cu zacusca, le amestec si masa-i gata! 💜

Daca probati reteta mea de Zacusca de peste, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

01.10.2017

Noua ne plac mult langa o friptura de porc, o tocanita sau un pilaf. Sunt excelenti! Recomand cu drag reteta!❤
Daca probati reteta mea de Gogosari umpluti cu varza, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.


19

Salata de icre, fara paine sau gris este o salata excelenta, pe placul intregii familii. O ragasim adesea pe mesele de sarbatoare ale romanilor sau la alte evenimente. Icre albe, cremoase si pufoase in cativa pasi simpli, dar inarmati cu rabdare...nu va speriati, nu dureaza mult prepararea ei😊.  Recomand cu drag reteta!❤

Daca probati reteta mea de Salata de icre sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.  
17