29.09.2017

Ca la orice muraturi, vom folosi legume proaspete. In cazul castravetilor, trebuie sa ii cumparam pe cei care au floare. Cel mai bine este sa ii punem la murat dupa data de 15 septembrie cand se mai racoreste.😉



Daca probati reteta mea de Castraveti in saramura, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
23

21.09.2017

Pentru o masa delicioasa in famile va recomand cu drag acest pui, rumen, fraged si suculent. Ramane ca voi sa alegeti garnitura preferata. Noi l-am servit cu cartofi natur si muraturi😉.

Daca probati reteta mea de Pui intreg la punga, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

19.09.2017

Minunatii cartofii taranesti…buni ca si garnitura langa o friptura sau pur si simplu consumati ca atare. 
Recomand cu drag si aceasta reteta!💚




Daca probati reteta mea de Carofi taranesti, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
23

18.09.2017

Salata de sfecla rosie este rapida, delicioasa si sanatoasa. Noi o consumam mai mult in anotimpul rece. Si voi faveti la fel? 😊


Daca probati reteta mea de Salata de sfecla rosie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

1

Oare este cineva care sa refuze un asemenea desert? Cu siguranta toti iubim gogosile...fie ca sunt simple, cu umplutura de ciocolata,gem sau branza. Astazi va prezint o reteta de gogosi pufoase si aromate💜.

Daca probati reteta mea de Gogosi rasucite, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

11.09.2017

Astazi va prezint un desert pe care il stim cu totii mai demult ...spornic, aspectuos si nemaipomenit de gustos! Recomand cu drag reteta💙!

Daca probati reteta mea de Prajitura(tort)la metru, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
12

09.09.2017

Pe langa gogosarii in otet la rece am facut si cateva borcanele cu gogosari in sos de mustar. Sunt minunati ca si garnitura langa o friptura si nu numai😉. Gogosarii raman crocanti, iar sosul este fin/catifelat si delicios. Recomand cu drag sa faceti si voi cateva borcanele.💜

Daca probati reteta mea de Gogosari in sos de mustar, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste inavata😍.

12

03.09.2017

Tot ce este natural este bun si sanatos. Aceasta pasta de rosii si ardei capia se poate folosi la tocanite si diverse sosuri... le va da un plus de culoare si gust😋.


Daca probati reteta mea de Pasta de rosii si ardei capia, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata❤.

8