21.08.2017

Un desert rapid si gustos si super usor de facut...mai simplu de atat nici ca se poate. Recomand portie dubla😉!
Daca probati reteta mea de Rulada Krem a la Krem, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
0

19.08.2017

O combinatie perfecta de bezea cu nuci, crema de vanilie si frisca cu krantz....cat de bun este😋! Recomand cu drag sa-l faceti si voi!
Daca probati reteta mea de Tort Egiptean, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

18.08.2017

Prajitura Albinita/Dulcineea sau Foi cu miere este un desert delicios care contine  foi fragede cu miere si unt. Foile sunt umplute cu o crema aromata din lapte, unt si gris, plus un strat de gem acrisor. Este una dintre cele mai bune prajituri ale copilariei💜.

Daca probati reteta mea de Prajitura Albinita, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
1

15.08.2017

Este foarte aromat, ideal pentru ciorbe. Cantitatile de legume pot varia dupa gustul fiecaruia. Sa-l faceti neaparat, sa vedeti ce bine va prinde la iarna😉.

Daca probati reteta mea de Zarzavat pentru ciorbe, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
109

14.08.2017

Pentru pranzul de astazi am ales sa fac un preparat simplu si gustos. Se prepara rapid si este pe gustul tuturor💛. Sosul gustos si catifelat, bucatelele fragede si aroma ciupercilor te fac sa mai vrei o portie😋.
 

Daca probati reteta mea de Pui cu ciuperci si smantana, va astept cu drag sa reventi si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.
5

13.08.2017

Nudli- reteta de putisoare(😍) cu pesmet, nuca si zahar. Un desert ieftin, usor de facut si delicios. Se pot face si in varianta de post renuntand la ou si inlocuind untul cu margarina sau ulei. Oricum i-am pregati sunt foarte gustosi✌.

Daca probati reteta mea de Nudli(putisoare) cu nuca, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
4

12.08.2017

O salata gustoasa si satioasa, care se prepara rapid🌸. Dupa gustul fiecaruia se pot adauga ceapa, masline sau ceea ce va place.

Daca probati reteta mea de Salata cu ton si porumb, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

1

09.08.2017

O mancare usor de facut si gustoasa. Se poate prepara cu orice fel de carne sau o putem prepara simpla... este un deliciu😋!


Daca probati reteta mea de Mancarica de fasole galbena cu carne de pasare, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

2

08.08.2017

O salata simplu de preparat si tare buna... rece, de la frigider. Este sanatoasa si gustoasa. Recomand cu drag reteta🌹!

Daca probati reteta mea de Salata de ton cu porumb, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile /sugestiile primite de la voi sunt binevenite. 
0

Unul dintre cele mai populare preparate romanesti este fasolea. Fie ca o facem simpla, cu carnati sau cu afumatura este o bunatate. Noua ne place gatita in toate variantele😄. Va invit sa cititi mai jos cum am facut eu aceasta gustoasa Fasole cu ciolan.

Daca probati reteta mea de Fasole cu ciolan, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite. Omul cat traieste invata💜.

0

07.08.2017

Am ales sa fac aceste cornuri fara umplutura....ce bune sunt! Voi le puteti umple cu rahat, nutella sau gem amestecat cu nuca😉.


Daca probati reteta mea de Croissante cu lamaie si vanilie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

Simpla sau cu afumatura varza calita este gustoasa, aromata si foarte usor de pregatit. Recomand s-o faceti si voi! 👀

Daca probati reteta mea de Varza calita, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata.💜
5

04.08.2017

Ciorba din picioare de porc este una delicioasa.... este asemanatoare cu ciorba de burta. Noua ne place foarte mult....sper sa incercati cat mai curand reteta si sa fie si pe gustul vostru.💚   

Daca probati reteta mea de Ciorba din picioare(ciocanele,adidasi) de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
20