31.07.2017

Crema de vanilie sau crema de lapte se prepara usor, nu este atat de scumpa si este delicioasa. Este o reteta de baza in care se pot adauga: unt, ciocolata, ness sau frisca. Se poate folosi la eclere, rulouri, cremes, torturi si la diverse prajituri cu sau fara coacere.💜



Daca probati reteta mea de Crema de vanilie  
sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
16

30.07.2017

Astazi am facut o ciulama clasica si gustoasa... ciulamaua pe care o mancam cu mare pofta in copilarie💓  Reteta detaliata mai jos.

Daca probati reteta mea de Ciulama de pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
12

29.07.2017

Pentru pranzul de astazi am facut o tocanita delicioasa cu ingrediente 100% naturale. Sper sa incercati si voi cat mai curand reteta. 
Daca probati reteta mea de Tocanita cu legume si pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
7

O prajitura fara coacere, simplu de facut si tare buna. Toata lumea o adora💕. Recomand cu drag s-o faceti, este delicioasa!


Daca probati reteta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.  Sursa.

48

28.07.2017

Nu mancasem niciodata o ciorba de ciuperci....va spun cu mana pe inima, mi-a placut enorm. Aromata, acrisoara si fina 😋. Am trecut-o la favorite si abia astept sa o repet.💜
Daca probati reteta mea de Ciorba de ciuperci Pleurotus  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

19

27.07.2017

Dietetic, gustos si usor de facut. Cine spune ca din dovlecel nu putem face ceva absolut delicios? Recomand cu drag reteta🌼!

Daca probati reteta mea de Crochete din dovlecei, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

26.07.2017

O salata de vara gustoasa si usoara.Ne place si in combinatie cu dovlecei, dar si cu ardei copt.... recomand cu drag sa o faceti si voi!💙


Daca probati reteta mea de Salata de vinete cu dovlecei, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

25.07.2017

Prajitura pe care o savuram din plin in copilarie...astazi am adus si cu reteta, poate va este pofta sau dor.💜

Daca probati reteta mea de Prajitira "Cartof", va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite!😉
0

17.07.2017

Rosiile cubulete in suc propriu sunt o conserva rapida, usor de facut si tare buna. Se pot folosi in ciorbite sau diverse tocanite.



Daca probati reteta mea de Rosii cubulete in suc propriu, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
33

16.07.2017

Imi place dulceata de mure, are o culoare superba, este aromata si buna.Recomand cu drag sa faceti si voi macar cateva borcanele.✌


Daca probati reteta mea de Dulceata de mure, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

Deserturile copilariei au farmecul si gustul lor....le-am indragit si atunci, le indragesc si acum💜. Budinca de spaghete si branza este un desert rapid si simplu de facut....sper sa incercati cat mai curand reteta si sa va placa asa cum ne-a placut noua.

Daca probati reteta mea de Budinca de spaghete si branza, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt bineveneite....omul cat traieste invata💜.

9

15.07.2017

Moi, fine si cu un gust aparte...deliciu de vara😋. Se pot servi ca atare sau cu diverse umpluturi. Recomand cu drag si aceasta reteta!💜 


Daca probati reteta mea de Clatite din dovlecei,  va astept sa reveniti si sa-mi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

14

11.07.2017

Gemul meu pastreaza aroma si culoarea fructului proaspat😌. Este natural si tare bun...recomand reteta cu drag!💜 La fel se face si gemul de piersici.


Daca probati reteta mea de Gem de caise, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

12

10.07.2017

Un preparat gustos care se prepara usor. Nu lasati sa treaca vara fara sa faceti aceasta bunatate....recomand cu drag reteta!💜 



Daca probati reteta mea de Rosii si dovlecei umpluti, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

07.07.2017

O bunatate de prajitura...aproape ca nu am mai avut ce poza 😊Recomand cu drag s-o faceti si voi! 💗 Garantat o sa va placa!  💗


   
Daca probati reteta mea de Prajitura cu blat de cacao si crema de vanilie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
8

Puiul cu ciuperci la tigaie se face simplu si rapid, este un preparat grozav, foare gustos si hranitor. Poate fi un pranz sau o cina gustoasa💜.
Daca probati reteta mea de Pui cu ciuperci la tigaie, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💛.
2

06.07.2017

O friptura aromata, frageda si cu un gust deosebit. Data viitoare am sa folosesc carne de porc... sa vedem cum o sa iasa😊.

Daca probati reteta mea de Pui marinat in sos de iaurt, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

02.07.2017

Placinta greceasca cu foi rupte, cu iaurt, stafide si lamaie. Un desert rapid si bun, cu reusita garantata. Va recomand cu drag sa incercati aceasta reteta...este un deliciu!

Daca probati reteta mea de Prajitura greceasca cu iaurt sau orice reteta de pe blogva astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💜.
0

01.07.2017

Am avut un puisor de curte si l-am transformat intr-un preparat delicios, cu gust de copilarie💜. Daca nu este sezonul rosiilor de gradina le puteti inlocui cu o cutie(400 g) cu rosii cubulete din comert sau din camara voastra.



Daca incercati reteta mea de Pui fraged cu ceapa, ardei si rosii, va astept, cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

O reteta simpla si rapida potrivita pentru zilele caniculare cand nu putem sta prea mult in bucatarie sau pentru zilele in care tinem post.💜 


Daca probati reteta mea de Orez cu dovlecei, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

0

O supa lejera de vara si nu numai. Se poate face cu orez sau taitei de casa. Este o bunatate si se poate consuma atat calda cat si rece.💜💜

Daca probati reteta mea de Supa de rosii cu galuste din gris, va invit cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
12
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).