29.05.2017

Ne place ciorbita de perisoare in toate variantele...dreasa cu ou si smantana, dreasa cu ou zdrente sau simpla. Astazi am ales varianta cu ou zdrente. A iesit o bunatate!😋


Daca probati reteta mea de Ciorba de perisoare din carne de pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata❤.

6

28.05.2017

Prajitura cu fructe si cacao este o prajitura delicioasa, pufoasa si aromata. Se pot folosi fructe proaspete de sezon, fructe din compot sau congelate. Noua ne-a placut la maxim! 💜
Daca probati reteta mea de Prajitura cu fructe si cacao, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
17

Un preparat delicios cu o aroma deosebita. Aceste perisoare se gatesc foarte usor, contin ingrediente la indemana oricui, iar gustul este pe masura. Recomand reteta cu incredere!💜

Daca probatiu reteta mea de Perisoare cu sos de smantana si marar, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

28

17.05.2017

Dupa cum am mai spus, ne plac ciorbele si supele tare mult. Pe o vreme ca asta friguroasa(si nu numai), o ciorba fierbinte si satioasa este perfecta pentru masa de pranz. Va invit cu drag sa incercati si voi reteta.💜   


Daca probati reteta mea de Ciorba din oase de porc, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

7

16.05.2017

Cea mai buna ciorba de burta este ciorba facuta acasa, cu burta proaspata ...am dreptate sau nu😊? Fiecare face ciorba in felul lui: cu legume mai multe sau fara legume, cu usturoi sau fara usturoi...eu va prezint reteta mea care este absolut delicioasa😋.

Daca probati reteta mea de Ciorba de burta, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut.
6

14.05.2017

Prajitura turnata cu branza dulce si stafide este delicioasa si simplu de facut. In aproximativ 10 minute este gata de pus in cuptor....iar cuptorul isi face treaba. Reusita garantata!💛


Daca probati reteta mea de Prajitura turnata cu branza dulce si stafide sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.
10

13.05.2017

O prajitura delicioasa care contine ingrediente la indemana oricui si se prepara usor. Merita sa incercati reteta, o sa o repetati.... va garantez!💜 

Daca probati reteta mea de Negresa cu gem si bezea, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
29

07.05.2017

Friptura de porc cu rosii si usturoi la cuptor este frageda, suculenta si delicioasa. Pregatirea ei dureaza 5 minute, de restul se ocupa cuptorul.


Daca probati reteta mea de Friptura de porc cu usturoi si rosii la cuptor, va astept cu drag sa reveniti  si sa-mi spuneti daca a fost si pe placul vostru.
     
0

Daca vreti ceva nou si gustos, va recomand aceasta reteta. Sunt de efect si delicioase aceste clatite Tiramisu💜. Vor deveni si preferatele voastre😍.

Daca probati reteta mea de Clatite Tiramisu, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite....omul cat traieste invata💜.

2

06.05.2017

O bautura/licoare racoritoare cu gust dulce-acrisor care este apreciata de toti ai casei si de prietenii nostri. Trebuie neaparat s-o faceti, macar odata ca tot este timpul socului😊.


Daca probati reteta mea de Socata, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata💙.
18

05.05.2017

Chiar daca necesita mai mult timp de gatire, rezultatul este unul delicios. Recomand reteta cu mult drag!

Daca probati reteta mea de Toba de pui, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
0

03.05.2017

Acest tort Ferrero Rocher l-am preparat cu drag pentru aniversarea zilei de nastere a sotului meu. Pentru aspectul tortului si gust am primit nota 10 cu felicitari💜💜.



Daca probati reteta Tortului Ferrero Rocher  sau orice alta reteta de pe blog, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite, omul cat traieste invata😊.Daca va plac retetele mele ma puteti urmari pe paginile de FacebookFacebook.😉.

0

02.05.2017

Le-am facut din nou, in alta varianta...am adugat in compozitie foi pentu napolitane si branza mascarpone. Un deliciu💚!!

Daca probati reteta mea de Bomboane Raffaello de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti catd de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.
2

Doar simplu si bun...cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Se poate folosi pestele care va place.😍


Daca probati reteta mea de Peste(cod)prajit, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti cat de mult v-a placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

4
COPYRIGHT Bunătăți din bucătăria Gicuței ©2016- 2024. Toate articolele și imaginile de pe acest blog aparțin autorului Bunătăți din bucătăria Gicuței. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora fără acordul scris al autorului, se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.).